Termeni si Conditii

A – Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor:

“Site” inseamna in continuare site-ul de internet https://esod.ro

“Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului

“Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site si / sau orice modul sau componenta a acestuia;

“Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

B – Termeni generali

Va rugam sa cititi urmatorii termini de utlizare cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a site-urilor existente sub acest brand. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni in orice moment, va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru modificari. Prin utilizarea acestor site-uri, dupa ce am postat orice modificari ale acestor termeni, va manifestati acordul cu privire la aceste modificari, indiferent daca le-ati examinat sau nu si indifferent daca ati primit sau nu o notificare cu privire la ele. Daca, in orice moment alegeti sa nu acceptati acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu folositi acest site sau oricare dintre site-urile noastre.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului

C – Proprietarii si colectori de informatii

Acesti termeni de utilizare se aplica utilizarii de catre dvs. a tuturor Site-urilor si serviciilor detinute sau operate de Esod.ro (colectiv “noi”, “noi”, sau “al nostru”), inclusiv si orice alt site pe care le-am detinut sau operat.

D – Restrictii

Continutul Site-urile noastre sunt protejate prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si sunt proprietatea proprietarilor lor. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, va pot accesa si utiliza informatiile si materialele in cadrul Site-urilor pentru uz personal. Dvs. nu puteti schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor sau pe alte site-uri. Dvs. trebuie sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii postate.

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: iliebg @ gmail.comcu mentiunea “Colaborare” sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

E – Conditii pentru Oferirea de Produse Gratuit
– conditii cu privire la garantie, cantitate si transport

In ceea ce priveste produsele noastre pe care vi le oferim gratuit este necesar sa acceptati urmatoarele conditii inainte de a le comanda:

 1. produsele pe care le oferim gratuit se ofera “asa cum sunt” si nu fac subiectul garantiei noastre de 200%
 2. in cazul produselor digitale oferite gratuit (Ex: eBook-uri, Audio Bookuri, Rapoarte PDF etc.) nu exista nici un fel de limita cu privire la cantitate pe care o puteti comanda
 3. in cazul produselor fizice (Ex: Carti, CD-uri, DVD-uri, Pachete de Materiale si Programe de Studiu) oferite gratuit in cadrul unei campanii speciale impunem urmatoarele limite, ce trebuie sa le acceptati inainte de a le comanda:
  3.1 – cantitatea per produs per comanda si per destinatar nu poate depasi 1 bucata
  3.2 – livrarea – singura modalitate acceptata de a va trimite la adresa dumneavoastra produsele fizice oferite gratuit este ca dumneavoastra sa platiti costurile de transport si livrare in avans prin plata cu cardul (MobilPay) sau plata prin transfer bancar (OP)
 4. produsele fizice oferite gratuit vor fi impachetate si livrate catre dumneavoastra doar dupa ce avem confirmarea platii transportului (email cu scan OP sau banii intrati in contul nostru bancar)
 5. in cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii – va rugam sa nu comandati produsele noastre pe care vi le oferim gratuit pe sitetul nostru.

 

Garantia 200%

 

F – Link-uri

Acesti termeni de utilizare se aplica numai pentru Site-urile noastre, si nu pe site-urile de orice alte companii sau organizatii, inclusiv cele pe care le legati. Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele pe care le legati. in niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Alte site-uri poate lega la Site-urile noastre cu permisiune numai. Pentru a cauta permisiunea noastra. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata de dumneavoastra sau orice organizatie in care vom aproba conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni la oricare dintre site-uri, la discretia noastra, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

G – Subscrieri

Asteptam comentariile dumneavoastra pentru oricare dintre Site-uri. Cu toate acestea, nu vom revizui sau lua in considerare orice observatii sau sugestii nesolicitate creative pentru subiecte la seminariile noastre sau in termen de buletine de stiri sau pentru produsele noastre. Speram ca veti intelege ca aceasta politica este destinata pentru a evita posibilitatea de neintelegeri viitoare in cazul in care ideile dezvoltate de catre personalul nostru s-ar putea parea a fi similara cu ideile prezentate de noi. in consecinta, trebuie sa va rugam sa nu  ne trimiteti orice idei originale creative, sugestii sau materiale. in cazul in care, in ciuda solicitarii noastre, trimite-ne orice idee, sugestie sau material acesta devine proprietatea noastra. in cazul in care ne trimiti ceva pentru noi si este nesolicitate, vom detine in exclusivitate toate drepturile la nivel mondial, si vom avea dreptul sa utilizeze in mod liber de prezentare pentru orice scop, fara compensare sau notificarea furnizorului de depunerea. Avand in vedere acest fapt, va solicitam abtinerea de la depunerea de proiecte creative pentru noi, mai ales cele care sunt confidentiale sau personale pentru tine.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

H – Forum

Un “forum” inseamna orice camera de chat, discutii, ghidul de revizuire sau alte servicii interactive care figureaza pe oricare dintre site-urile si include ambele placi publice si folderele private. Trebuie sa va inregistrati in conformitate cu instructiunile pe care le veti gasi pe site-urile in scopul de a contribui la orice forum. Este interzisa trimiterea oricarui utilizator al oricarui site din propritate sau personalului nostru, orice material care este abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, calomnioase, defaimatoare, obscene, care invadeaza intimitatea unei persoane, care incalca orice drepturi de proprietate intelectuala sau alte de proprietate, sau care ar incalca orice lege in caz contrar. Nu este permisa  utilizarea discutilor intr-o maniera comerciala. Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii. Este interzisa postarea materiale cunoscute a fi false. Este interzisa postarea sau transmiterea oricarui material informativ, software-ul sau de alta natura care contine un virus sau alte componente daunatoare. Noi nu suntem responsabili pentru materialul care apare in orice forum pe Site-uri, cu exceptia materialelor semnate de unul din reprezentantii nostri identificate. Noi nu suntem responsabili pentru materialele postat de catre utilizatori screening-ul pentru calomnie, obscenitate, invadarea vietii private a incalcarii, drepturi de autor sau marca comerciala, exactitatea, sau pentru orice alt motiv. Noi pastram, totusi, dreptul de a modifica sau elimina mesaje sau alte materiale pe care noi, la discretia noastra, care considerarem ca sunt inacceptabile ofensatore, abuzive, defaimatore, obscene, vechi, sau altfel. Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materiale pentru orice alt motiv. Indiferent daca sunt sau nu vom modifica sau elimina astfel de material, utilizatorii raman singurul responsabil pentru continutul mesajelor lor sau postari. Prin postarea pe site-uri, aveti de finantare (sau garantati ca proprietarul acestor drepturi acordate in mod expres a) noi si / sau societatile relevanteAFILIATETermeni si Conditii 3 la nivel mondial, drept perpetuu, neexclusiv de a folosi intrebarile, comentariile, si postari, in original sau editate formeaza, in cadrul programelor de televiziune, carti, articole, comentarii, sau in orice alt mediu cunoscut acum sau mai tarziu dezvoltate. Puteti, de asemenea garanta ca detineti sau controlati in alt mod toate drepturile pentru continutul pe care il au postat si ca postarea publica si de a folosi astfel de continut de noi nu va incalca drepturile oricarei parti terte. in plus, va garanteaza ca “drepturile morale” din materialele postate au fost ridicate. Nu este nicio despagubire pentru orice materiale pe care le pot posta pe site-uri.

I – Politica AntiSpam

* Confidentialitatea datelor private

Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.

*Cum puteti sa nu mai primi e-mail de la noi?

Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi.

Fiecare cerere de dezabonare se proceseaza imediat si automat de catre providerul de servicii de email newsletter.

* Angajamentul nostru

esod.ro  este impotriva trimiterii de spam.

* Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

1) datele si identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si

2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si inca-revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si

3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

J – Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

K – Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Caransebes.

L – Inregistrare

Am putea, la discretia noastra, sa suspendem sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare, sau pentru orice alt comportament pe care noi, in discretia noastra credem ca este nepotrivit.

M – Termeni

Informatii, servicii, produse, creante, subiecte de seminar, si materiale de pe Site-urile noastre sunt furnizate “ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor de succes listate pe acest site, precum si cele care sunt prevazute in produsele noastre sau ale participantilor la evenimentele noastre. Singura exceptie este garantiile de satisfactie si de absolvire, care sunt etichetate in mod clar garantii in cadrul Site-urilor noastre. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori, nu garanteaza ca functiile continute in site-urile noastre vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-urile sau serverul care le face disponibile sunt verificate de virusi sau alte efecte nocive componente. Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori nu garanteaza si nu face nici o reprezentare cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii serviciilor, produselor, informatiilor sau materialelor de pe acest site, in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratetea, fiabilitatea etc. Dvs. (si nu noi sau la oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori) va asumati intregul cost al tuturor operatiunilor necesare de service, reparatie sau corectare a sistemului dvs. Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite, astfel incat excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Noi suntem o parte, si nu monitorizam orice tranzactie intre utilizatori si furnizorii terti de produse sau servicii.

N – Limitarea raspunderii

Sub nici o forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu site-urile, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune. Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si, cauze de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site-urile noastre sau la unul dintre evenimentele noastre.

Deasemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografie scrise pe Site-urile noastre sau in materialele noastre de marketing.

O – Nu oferim sfaturi profesionale!!!

Informatiile continute in sau puse la dispozitie prin intermediul site-uri (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc. In special, ar trebui sa consulte un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, in special cu privire orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala. Noi si licentiatorii sau furnizorii nostri nu fac nici o declaratie sau garantie cu privire la orice tratament, actiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-urilor. Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, daune indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, inclusiv, indifferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-urilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

P – Castiguri

Atunci cand abordeaza aspectele financiare in oricare dintre Site-urile noastre, clipuri video, buletine de stiri sau alt continut, am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati viata dvs. sau de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea. Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine nici un rezultat sau castiga bani folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari, iar noi nu pretindem ca va veti imbogati instantaneu pe oricare dintre Site-urile noastre. Nimic de pe Site-urile noastre nu sunt promisiuni sau garantii de castiguri. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de calificare, cunostintele, capacitate, dedicare, pricepere de afaceri, de retea, si situatia financiara, pentru a numi doar cateva. Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, nivelul venitului, sau capacitatea de a castiga venituri. Sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si rezultatele in viata si de afaceri. Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-urile noastre sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

P – Politica de utilizare cookies

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul bogdanilie.ro, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. “Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site, precum si serviciile oferite de catre acesta. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci când cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra). Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu aveti aceeasi experienta pe site-ul nostru.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

Atunci când vizitati acest site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite.

Cookie-urile necesare

Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.

Cookie-urile functionale

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului si experienta dumneavoastra. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra. Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

Cookie-urile site-ului

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre acest site si pot fi citite numai de catre acest site.

Cookie-urile tertelor parti

Acestea sunt Cookie-uri stabilite de catre terte parti pe care le folosim pentru diferite servicii (de exemplu, analiza sau publicitate de website).

Lista cu cookie-uri folosite pe acest website In cele ce urmeaza gasiti clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

First Party Cookies

Nume: Google Analytics

Scop: Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru. Noi folosim informatiile pentru a compila rapoarte si pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul. Cookie-urile colecteaza informatii intr-o forma anonima, inclusiv numarul de vizitatori ai site-ului si paginile vizitate.

Comentarii: Google va folosi aceste informatii pentru a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului, elaborarea rapoartelor privind activitatea de pe site pentru operatorii site-ului si furnizarea de alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului. Google poate transfera aceste informatii catre terte parti in cazul in care este necesar sa faca acest lucru prin lege, sau in cazul in care aceste terte parti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu orice alte date detinute de Google. Puteti refuza utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare de pe browser-ul dvs., va rugam sa retineti faptul ca daca faceti acest lucru este posibil sa nu puteti utiliza functionalitatea deplina a acestui site. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea de date despre dvs de Google in modul si in scopurile mentionate mai sus. Puteti afla mai multe despre cookie-uri Google, vizitând Politica de confidentialitate Google.

Third Party Cookies

Nume: Facebook Social Plug Ins

Scop: Acest cookie este folosit pe site-uri web care includ un link de tip Partajare pe Facebook. Acesta este utilizat pentru a va aminti datele de conectare la Facebook, astfel incât sa nu fiti nevoit sa introduceti aceste detalii de fiecare data când utilizati Facebook Connect pentru a va autentifica. Aceste date sunt stocate pe serverele Facebook si nu pe serverele bogdanilie.ro. Comentarii: Vizitati Facebook pentru mai multe informatii.

Nume:GOOGLE ADWORDS

Scop: Acest cookie este folosit in scopuri de publicitate, pentru a putea sa ne tinem la curent vizitatorii asupra celor mai noi proiecte, servicii sau produse ale noastre.

Comentarii: Mai multe despre acest aspect gasiti aici: http://www.google.com/intl/ro/policies/technologies/ads/

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii asupra acestui document. Va rugam sa consultati aceasta pagina din când in când pentru a reciti aceste informatii.

R – Acordul parintilor

Site-urile sunt adresate adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sau copiii sub 18 ani. Va recomandam cu tarie ca parintii sa participe la explorarea copiilor lor de internet si alte servicii on-line si de a folosi comenzile parentale ale browser-ului lor pentru a limita domeniile de Internet la care copiii lor au acces. Am putea, la discretia noastra, cere utilizatorilor sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit continut. Sunteti de acord sa respectati orice astfel de restrictii, si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii.

T – Continut matur

Pe site-urile noastre, vom discuta ocazional despre subiecte mature si expresii lingvistice legate de cresterea personala si profesionala. Utilizatorii care nu se simt confortabil cu astfel de subiecte sau expresii lingvistice nu ar trebui sa foloseasca Site-urile noastre.

U – Afilierea

Programul de Afiliere se desfasoara in mod automat si oricine poate promova site-ul https://esod.ro atat timp cat are un cont de utilizator al programului.

Este interzisa promovarea https://esod.ro  pe site-uri cu continut considerat imoral sau ilegal.

Regulile din Programul de Afiliere subscriu Termenilor si Conditiilor generale de utilizare a site-ului www.esod.ro

Valoarea comisionului este cea stabilita in Acordul de Afiliere insa poate varia in functie de valoarea programului.

Valoarea comisionului pentru companii (in cazul in care se achizitioneaza un pachet de licente) va fi suma platita in prima luna pentru tot pachetul.

Valoarea comisionului va fi rambursata prin PayPal sau alte metode alese de Administrator si va fi virata la perioada agreata, respectand conditiile din Acordul de Afiliere.

V – Livrarea produselor si serviciilor

Programele noastre se livreaza fie electronic fie prin curierat.

Transportul produselor fizice sa plateste fie de cumparator, cat si de catre noi, in functie de promotia produsului comandat.

In cazul transportului efectuat in alte orase (sate, comune) decat cele cuprinse in lista oraselor in care firma de curierat (partenerul nostru) are colaboratori se plateste suplimentar 1 leu/km.

X – Garantia pentru calitate si Returnarea banilor platiti

Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termen de 14 zile, din orice motiv. In termen de 30 de zile lucratoare de la data solicitarii, banii vor fi returnati.

In cazurile in care se aplica costurile cu transportul pentru returnarea produselor fizice vor fi suportate de catre client. In cazurile in care se vor aplica costuri si taxe bancare si de returnare  a banilor acestea vor fi suportate de catre dumneavoastra (client).

Dupa perioada de 14 zile de la achizitionare se poate renunta la programul de membership – daca este cazul – prin simpla neplata sau prin trimiterea unui mesaj la pagina de suport dedicata membrilor. In acest caz banii nu se vor returna.

Y – Confidentialitatea si neconcurenta

Utilizatorii Site-urile noastre este necesar sa inteleaga ca instrumentele, procesele, strategiile, materialele si informatiile de pe site-urile noastre sunt cu drept de autor si de proprietate, astfel incat utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre, in orice mod, fara permisiunea noastra scrisa. Orice utilizare neautorizata sau distribuirea conceptelor noastre, a Site-urilor, a materialelor, si a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre dumneavoastra sau de reprezentantii dvs. este interzisa si se vor cere despagubiri complete in instanta.

GDPR

Anexa 1 – prelucrarea datelor personale de către Strategic Business Profits srl prin websiteurile detinute si operate de aceasta, conform GDPR

Contract prelucrare date personale Beneficiar (Client si/sau Abonat Newsletter) – Operator si Împuternicit (Strategic Business Profits srl si Subcontractorii acesteia)

Versiunea 1.0 valabilă din 25 mai 2018

Prezenta anexă prevede regulile specifice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal trimise de către Beneficiar, în calitate de Operator, de către Strategic Business Profits srl, în calitate de împuternicit în conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit în continuare ”GDPR”), ca și orice legislație națională subsecventă cu privire la domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Roluri si Responsabilitati

Sunt trei roluri principale in orice relatie care implica procesarea de date cu caracter personal:

 1. Procesator sau Împuternicit Date (Infusionsoft.com, MailChimp.com, SmartBill.ro, SendGrid.com, MobilPay.ro, Strategic Business Profits srl si Mautic.net)

 2. Operator sau Manager Date (Strategic Business Profits srl)

 3. Beneficiar sau Proprietar Date (Client si/sau Abonat Newsletter)

Art 1. Termeni

În cuprinsul acestei anexe termenii folosiți vor fi interpretați în conformitate cu GDPR, iar

acolo unde este cazul, termenii folosiți vor avea definițiile stipulate de art. 4 din GDPR.

Art 2. Obiectul prelucrării

Obiectul prelucrării datelor personale îl reprezintă prelucrarea de către Împuternicit a

datelor personale trimise de către Beneficiar, prin internediul paginilor web ale Operatorului, în scopul furnizării serviciilor si/sau produselor stipulate în contractul principal de servicii, al Operatorului, care se gaseste la adresa web https://esod.ro/termeni-si-conditii/ (Termeni si Conditii).

Art 3. Date colectate

Datele personale puse la dispoziție de către Beneficiar prelucrate în temeiul acestui

contract pot fi, dupa caz:

3.1 Pentru serviciul SmartBill.ro – facturare – datele personale sunt cele care apar pe documente, cum ar fi: Nume, prenume emitent document și date de identificare ale acestuia, email, telefon iar în cazul în care se emite documentul catre un client persoană fizică: nume, prenume, adresă completă, și în funcție de dorința Operatorului – cont bancar, CNP ca și adresele de email către care se trimit facturile. De asemenea Operatorul poate adăuga și alte date personale suplimentare în mod direct în facturile emise, pe care Împuternicitul nu are cum să le prevadă.

3.2 Pentru serviciul MobilPay.ro – plati online – datele personale sunt cele pe care Beneficiarul le introduce pe paginile securizate ale Împuternicitul pentru efectuarea de plati online

3.3 Pentru serviciile Infusionsoft.com, MailChimp.com, SendGrid.com si Mautic.net – configurare transmitere email-uri catre clienti si abonati la newsletter datele sunt – nume, prenume, email utilizator si telefon.

3.4 Pentru serviciul esod.ro/membri si esod.ro/my-account/ – vanzare si acces produse si servicii online – datele personale sunt – nume, prenume, email utilizator, parola, telefon, adresa de corespondenta si livrare si date de facturare conform art 3.1

Art.4 Categorii de persoane vizate

Categoriile de persoane vizate sunt:

 • clienți si abonati la newsletter ai Operatorului (doar pentru datele specifice menționate expres la Art. 3)

Art. 5. Instrucțiuni specifice

În temeiul acestui contract Operatorul se asigura ca Împuternicitul respecta prevederile GDPR si da următoarele instrucțiuni specifice Împuternicitului:

5.1. Sa colecteze și să prelucreze date cu caracter personal primite de la Operator în mod direct în scopul prevăzut la art.7. Aceste date sunt cele specificate în articolul 3.

5.2. Să trimită mesaje prin email în numele Operatorului, pentru serviciul de transmitere documente prin email (dacă acest serviciu este folosit de către Operator);

5.3. Să colecteze și să prelucreze informații dacă documentele si mesajele sale trimise si găzduite pe platforma Împuternicitului au fost deschise si/sau vizualizate de către Clienții si Abonatii Operatorului.

Art. 6. Durata prelucrării

Durata prelucrării datelor cu caracter personal este identică cu durata funcționării contractului principal de furnizare servicii iar in cazul abonarii la newsletter, pe durata pe care Beneficiarul decide sa ramana abonat.

Art. 7 Natura și scopul prelucrării

Natura și scopul prelucrării sunt cele stabilite de către Operator în temeiul contractului principal și anume furnizarea serviciilor Strategic Business Profits srl, în funcție de pachetul de servicii

achiziționat sau produsele cumparate.

Art. 8 Împuterniciții

În cazul în care prelucrarea datelor Beneficiarului sau anumite părți are prelucrării se efectuează prin intermediul altor persoane, numite împuterniciți, acesta trebuie să respecte următoarele principii:

8.1. În temeiul acestui articol Beneficiarul înțelege să autorizeze Operatorul să prelucreze datele sale prin următorii Împuterniciti dupa cum este mentionat in Art. 3.1, Art. 3.2, Art. 3.3

8.2. Pentru împuterniciți viitori, Operatorul primește o autorizare generală din partea Beneficiarului de a subcontracta cu orice alt furnizor din U.E., EEA sau țară cu nivel adecvat de protecție recunoscut prin decizie a Comisiei Europene, care este necesar pentru anumite părți ale procesării datelor conform prezentului contract care oferă un nivel de securitate adecvat, cel puțin la nivelul prezentului contract. Aceasta autorizare include obligația de informare a Beneficiarului, printr-un mesaj email. Beneficiarul are posibilitatea de a formula obiecții în termen de 2 zile lucrătoare.

Art. 9. Drepturile și obligațiile BENEFICIARULUI

 • Dreptul să primească informații de la Operator sau sa verifice prin auditor mandatat dacă Operatorul are și pune în aplicare măsuri tehnice (direct sau prin imputernicii acestuia) și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerințele prevăzute de GDPR;

 • Verificarea va avea loc în baza unei notificări scrise prealabile, transmisă cu cel puțin 14 zile lucrătoare înainte de efectuarea verificării;

 • Dreptul să primească asistență din partea Operatorului,

 • Dreptul de a face obiecțiuni cu privire la alți împuterniciți conform art. 8.2;

Art. 10. Drepturile și obligațiile OPERATORULUI

 • Să respecte obligațiile sale conform GDPR în calitate de Operator cu privire la datele

cu caracter personal si colectate sau prelucrate de Împuternicit, pe seama sa;

 • Obligația de a face informarea persoanelor vizate conform GDPR, inclusiv în ceea

ce privește informarea cu privire la prelucrarea datelor de către Împuternicit în temeiul

acestui contract;

 • Obligația să răspundă exclusiv de stabilirea temeiului legal pentru prelucrarea datelor

cu caracter personal ce face obiectul prezentului contract;

 • Obligația de a implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate conform GDPR,

inclusiv securizarea transferului datelor de la persoanele vizate către Împuternicit;

 • Dreptul să dezvăluie anumite date cu caracter personal în virtutea unei obligații legale

sau a unei alte condiții prevăzute de legislație la solicitarea unei autorității, instituții publice sau instanțe judecătorești.

 • Dreptul de a recruta împuterniciți conform art. 8

 • Dreptul la acoperirea costurilor generate de asigurarea asistenței Beneficiarului, de catre Operator, în situațiile prevăzute de GDPR conform art. 9, dacă acestea depășesc costul lunar al serviciilor prestate de către Împuternicit.

 • Dreptul de a folosi informații statistice anonimizate ca urmare a activităților prestate ca urmare a acestui contract sau a întregii sale activități.

Art. 11. Rolurile si Obligatiile Împuternicitului:

 • Obligația să informeze Operatorul în termen contractual, în cazul în care, în opinia Împuternicitului, o instrucțiune încalcă GDPR și/sau altă dispoziție legală privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

 • Obligația să asigure securitatea datelor cu caracter personal prelucrate în numele Operatorului în conformitate cu art 32 din GDPR și cu art 12 din prezenta Anexă;

 • Obligația de a informa Operatorul fără întârzieri nejustificate de o încălcare a securității datelor personale ale Operatorului pe parcursul prelucrării realizate de către Împuternicit;

 • Obligația de a asista Operatorul cu toate informațiile necesare în vederea notificării, dacă este cazul, către Autoritatea competentă pentru încălcarea securității datelor, dar fără a se substitui Operatorului în obligația sa de notificare;

 • Obligația de a acorda asistență Operatorului să asigure respectarea obligațiilor prevăzute la articolele 32-36 din GDPR;

 • Obligația de a asista Operatorul pentru soluționarea cererilor persoanelor vizate (beneficiarilor) sau de a transmite Operatorului orice cerere primită de la persoanele vizate, în legătură cu datele personale care au fost colectate și prelucrate de Împuternicit, în termen legal de la primirea acesteia. Această asistența nu se aplică în situația în care Operatorul are deja în instrumentele tehnice furnizate de către Împuternicit posibilitatea de a soluționa direct cererea persoanei vizate (de ex. Dreptul la acces – unde Operatorul are deja toate informațiile cu privire la ce date colectează);

 • Obligația să nu transmită date cu caracter personal și/sau informații confidențiale,

 • Obligația să asigure instruirea personalului autorizat să prelucreze datele cu caracter personal, cu privire la confidențialitatea acestor date;

 • Obligația să includă obligații de confidențialitate către angajați și sub-împuterniciți;

 • Obligația de a șterge toate datele colectate ca urmare a acestui contract în calitate de Împuternicit la încetarea contractului dintre cele două părți.

 • Împuternicitul nu poate stabili scopuri sau mijloace de prelucrare a datelor cu caracter personal, acestea fiind stabilite exclusiv de către Operator.

Art.12 Limitarea răspunderii

Beneficiarul este de acord să exonereze Operatorul si implicit Împuternicitul de orice răspundere pentru pagubele ce ar putea decurge din:

 • nerespectarea contractului din cauza unor evenimente ce exced oricărei răspunderi

a Operatorului sau Împuternicitului;

 • respectarea instrucțiunilor Beneficiarului sau nerespectarea instrucțiunilor

Beneficiarului justificată în prealabil printr-o notificare referitoare la nelegalitatea ei;

 • nerespectarea contractului din cauza unor acțiuni ale Beneficiarului.

Art.13 Delimitarea răspunderii

Benefisiarul, Operatorul și Împuternicitul își delimitează responsabilitățile cu privire la asigurarea

protecției datelor cu caracter personal (de exemplu asigurarea confidențialității sau a securității prelucrării), în funcție de accesul și controlul efectiv exercitat asupra datelor, atât din punct de vedere contractual, cât și tehnic

Art.14 Intrare în vigoare și modificări.

Această anexă intră în vigoare pe 25 mai 2018 și este valabilă până la modificarea ei de către Strategic Business Profits srl și informarea clienților în acest sens. Utilizarea websiteului sau a contului după informarea clienților si/sau abonatilor înseamna acordul acestor cu privire la acest document.

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici