fbpx

Dorești să îti Construiești o Adevărată AFACERE pe INTERNET folosind un Magazin Online sau vrei să-ți faci actualul magazin online mult mai profitabil?

Cauți pe cineva cu experiență cu care să lucrezi? Dacă DA, ai ajuns pe pagina potrivită. Urmărește videourile de mai jos, citește detaliile ofertei mele și apoi dă-mi un tel. pe 0749.369.541 să începem.

CÂND CIFRELE VORBESC, TOATĂ LUMEA TACE. PROFIT BRUT intre 700% si 2700% !!!

CIFRELE SUNT SINGURELE CARE NU MINT iar REZULTATELE MELE VORBESC DE LA SINE! URMĂREȘTE ACEST VIDEO PRIVAT SĂ VEZI CUM AM OPȚINUT PROFIT BRUT intre 700% si 2700% FOLOSIND MAGAZINE ONLINE! – Foloseşte această parolă: profit2700

 

Hai să ne auzim la un telefon dacă nu ai vreme de pierdut. Nr. meu personal de mobil este 0749.369.541

Vezi care sunt cele 3 motive pentru care ai putea dori să lucrezi împreună cu Bogdan si află care este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an!!!
 

Oferta orientativa de pret pentru construirea de Magazine Virtuale

 • in principiu, magazinele virtuale pe care le construiesc eu ajung la o investitie de genul celor prezentate in tabelul de mai jos; de fapt CONSTRUIESC AFACERI PROFITABILE, nu sunt un webdesigner sau un programator web! Sunt un Expert in Management si Marketing Strategic in Afaceri, Autor & Small Business Coach.
 • de obicei in 3 sau 6 luni proprietarii afacerilor isi recupereaza investitia pentru ca lucram impreuna si facem magazinul virtual sa produca vanzari.
 • tine minte - doar prezenta unui magazin online pe internet nu este suficienta sa ai succes si sa faci profit. Sunt multe alte aspecte care iti influenteaza succesul afacerii tale. Unele dintre ele le descoperi in eBookul gratuit ce-l poti descarca de pe aceasta pagina.
 • te invit sa studiezi tabelul de mai jos si apoi. daca ai in plan dezvoltarea unei adevarate afaceri avand la baza un magazin virtual, as fi foarte bucuros sa iti arat cifre reale cu privire la vanzari posibile, trafic, variante de design si sa discutam despre care este cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta.

Creare Magazin Online - Oferta de Pret 1

 • costul unui magazin virtual poate varia in plus sau in minus de la oferta de mai sus, in functie de dorintele tale si specificul afacerii tale. Ba chiar exista solutii pe piata prin care poti sa ai un magazin virtual Gratuit! Dar dara esti un om de afaceri experimentat stii ca ceea ce este "gratuit" nu este profitabil in afaceri.
 • Deci, inainte sa faci o alegere iti recomand sa-ti descarci si sa citesti eBook-ul "21 de Lucruri Necesare pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un Magazin Virtual" - ai butonul mai jos

 • si apoi dă-mi un telefon pe 0749.369.541 pentru a discuta, fara obligatii din partea ta, sa poti sa iei cea mai buna decizie atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere costuri, intretinere, marketing, vanzari si ROI.
 • nu te costa nimic să ne intâlnim - așa că, ai doar de câștigat! 🙂

Mult succes si astept să
ne întâlnim,
bogdan-ilie-contact

 

 

 

bogdan-stamp-bw

 

21 de Lucruri Necesare pe care orice proprietar de afaceri ar vrea să le știe înainte să își facă un Magazin Online pentru a nu pierde bani!

 • Aceasta carte electronica este dedicata proprietarilor de afaceri din retail (retailing) care au de gând să intre cu afacerile pe internet prin magazine virtuale (magazine online).
 • În afaceri, CIFRELE sunt singurele care îți spun adevărul.” și in acest ebook vei putea analiza cifre concrete despre: câți potentiali clienți ai pe internet; câte vânzari online se fac în medie; ce domenii sunt pe primele locuri in e-Tail și ce cifre genereaza;
 • Totodata vei afla care sunt trendurile in Romania; ce modalitati de plata prefera romanii și multe alte statistici interesante.
 • Citește în eBook și află cele 21 de lucruri necesare, pe care eu le-am identificat în cei peste 10 ani de experiență în e-commerce - "secrete" care orice proprietar de afaceri ar vrea să le știe înainte să își facă un magazin online pentru a nu pierde timp prețios și bani și pentru a evita mult stres și frustrări!?
 • Descarcă gratuit eBook-ul apăsânđ pe butonul roșu.
Înainte de a descărca gratuit eBook-ul, ajută-mă te rog cu un SHARE la această pagină apăsând pe butonul de mai jos. Îți Multumesc frumos! 🙂
Aceasta este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an!!!

Aceasta diagramă este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an sau mai repede!!!

 • Aceasta diagrama, este "secretul" pe care marea majoritate a antreprenorilor nu il stiu si nu sunt constienti de el si aceasta este cauza falimentului majoritatii afacerilor in primul an de activitate.
 • Vei primi gratuit acest secret din partea mea, prin email, sub forma unui document descarcabil - a doua zi după ce vei descărca și vei citi eBOOK-ul - "21 de Lucruri Necesare pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un Magazin Virtual"
 • Acum apasă pe butonul roșu de mai jos și descarcă-ti eBook-ul.
In acest video vorbesc despre magazine online, despre performanta magazinelor online si despre indicatorii de performanta ai magazinelor online si cat de critic important este sa iti stii indicatorii de performanta ai magazinului tau online si sa ii urmaresti zilnic

Încă te mai gândești? Citește mai jos...

Salut! Uite care sunt ultimele cifre si rapoarte in eCommerce in Romania care este posibil sa te intereseze daca

te gandesti sa iti faci o afacere online sau sa iti pui afacerea actuala pe online si vrei sa ai o idee despre potentialul pietei online din Romania.

"Potrivit raportărilor și estimărilor principalilor jucători din comerțul electronic românesc împreună cu GPeC, valoarea cumpărăturilor online 

a depășit pragul de 1,8 miliarde de euro în 2016, cu aproape 30% mai mult decât în 2015, când s-au înregistrat 1,4 miliarde de euro. 

Dacă am face o medie, acest lucru ar însemna că românii cheltuiesc 

aprox. 5 milioane de euro în fiecare zi pentru cumpărături prin Internet. 

În plus, cifra de 1,8 miliarde de euro face referire doar la produsele fizice (tangibile) comercializate online și 

nu la servicii, plăți de facturi la utilități, bilete de avion, bilete la spectacole sau diferite evenimente, rezervări hoteliere, vacanțe și călătorii etc. "

Încă te mai gândești? Citește mai jos...

Creare Magazin Online - Oferta de Pret 2

Încă te mai gândești? Citește mai jos...

11,2 milioane de utilizatori de internet și o rată de penetrare a internetului de 58%

Conform ultimelor cifre disponibile, populația României a scăzut de la 19,8 milioane de locuitori în 2015 la 19,4 milioane de locuitori în 2016. Dintre aceștia, aprox. 11,2 milioane sunt utilizatori de internet, într-o ușoară creștere de la 11 milioane de internauți, cât se înregistrau la finalul anului 2015. Astfel, rata de penetrare a internetului a crescut de la 56% în 2015 la 58% în 2016.

Achizițiile făcute de pe telefoane mobile au ajuns la 35-40% din totalul cumpărăturilor online

O creștere considerabilă a cunoscut rata de penetrare a dispozitivelor mobile de tip smartphone – de la 50% în 2015 la 70% în 2016 – tot mai mulți români deținând un telefon inteligent. Drept urmare, magazinele online importante din România au înregistrat creșteri semnificative ale traficului generat de dispozitivele mobile: peste 50% din vizitele pe site-uri se fac de pe mobil în detrimentul desktop-ului.

În plus, numărul de comenzi online plasate de pe dispozitive mobile a crescut și el: dacă în 2015 acesta se situa între 25 și 30%, la finalul anului trecut achizițiile făcute de pe mobil au ajuns la 35-40% din totalul comenzilor primite de magazinele online.

Piața de e-commerce din România a crescut cu aproape 30% în 2016 comparativ cu 2015

Chiar dacă românii au cheltuit mai puțin la fiecare cumpărătură, numărul de tranzacții a crescut: “2016 a păstrat tendința de creștere specifică ultimilor ani, aducând un plus de aprox. 30%  industriei de e-commerce autohtone. Cum spuneam și anul trecut, comerțul electronic este printre puținele industrii românești care crește constant și semnificativ de la an la an, este de părere Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Ma ajuti cu un Share te rog? Multumesc! ;-)
X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici

Deschide WhatsApp
1
Scrie-mi pe WhatsApp
Vrei sa-ti faci Mag Online?