Servicii de Dezvoltare a Afacerilor oferite de Bogdan Ilie

 1. servicii avansate de implementare si consultanta in Management Strategic in afaceri & dezvoltare a afacerilor
 2. servicii avansate de implementare si consultanta in Marketing & Internet Marketing Strategic in afaceri pentru cresterea cifrei de afaceri si a profitului
 3. servicii de creare, implementare si optimizare a Proceselor de Management, Marketing si Vanzari in afacerea dumneavoastra, cu scopul de a creste vanzarile si de a dezvolta afacerea la urmatorul nivel
 4. crearea si/sau dezvoltarea de afaceri online avand la baza magazine online sau pagini web
 5. servicii de advertising si publicitate online pe motoare de cautare - Google,Bing & Social Media - Facebook, Instagram, Linkedin etc. (detalii aici)
 6. creare si predarea la cheie de magazine online & dezvoltarea magazinelor online si oferirea de training si consultanta specifica de management si marketing pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra ce are la baza magazin online. (> detalii aici)
 7. servicii de webdesign si dezvoltare web - creare de pagini web de la cele mai simple la cele mai complexe si avansate websiteuri si portaluri web (detalii aici)
 8. oferirea de training si implementare pentru SEO (Search Engine Optimization)
 9. auditarea proceselor din afacerea dumneavoastra si ofeririea de solutii concrete si creare si implementarea de sisteme personalizate in afacere (Ex: CRM, ERP, BPM etc.)
 10. servicii de training si coaching in marketing strategic, internet marketing si management strategic in afaceri
 11. servicii de training si coaching in vanzari pentru indivizi si echipe de vanzari cu scopul de a creste eficienta in vanzari & creare de cursuri pe temele specificate
 12. parteneriate in afaceri si investitii strategice in afaceri
 13. suport si consultanta in Business Mergers & Acquisitions (M&A)
 • toate serviciile descrise mai sus pot fi livrate personal la biroul dumneavoastra sau de la distanta prin telefon si Skype si alte metode de comunicare de la distanta.

Date de Contact direct Bogdan Ilie pentru cererea de detalii si oferte personalizate:

Bogdan Ilie - Expert in Marketing Strategic, Internet Marketing, Management Strategic, Autor al cartii "Sisteme in Afaceri"

Servicii avansate de optimizare, dezvoltare si control eficient al proceselor in afaceri; optimizarea si imbunatatirea proceselor de vanzari si eficientizarea si automatizarea marketingului si a internet marketingului pentru cresterea profitului.

Crearea de sisteme avansate de control a afacerilor, sisteme de marketing și de vânzări, cu care să-ți dezvolți afacerea la următorul nivel.

 • Cursuri online avansate de management strategicmarketing și internet marketing >> www.esod.ro/sbpu
 • Carti de Management si Marketing and Afaceri: >> www.esod.ro/shop
X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici