Seminar Gratuit - "Optimizarea, Sistematizarea și Cresterea Afacerilor"

dedicat Antreprenorilor | inscrie-te folosind butonul rosu de mai jos si te anunt pe email cand sustin urmatorul seminar 

 


Urmeaza pasii pentru inscriere

Pasul #1: Click "Like" și "Share" la acest Video.

Pasul #2: Trimite-l prin "Email" prietenilor tăi antreprenori si te vor aprecia pentru asta.

Pasul #3: Fă click pe butonul de mai jos si completeaza formularul de inscriere la Seminar.

AUDIO
Mai jos, poți să asculți părți din înregistrarea sesiuni nr.1 a primului seminar de acest gen pe care l-am sustinut in Timisoara. 

In cele trei ore ale seminarului, pe langa oferirea de solutii la raspunsurile dumneavoastra date la intrebare, 
vom analiza si urmatoarele sectiuni si subiecte de mai jos:

Fundatia Oricarei Afaceri

#1
Cele 4 sub-sisteme pe care este construita orice afacere din lume - indiferent cat este de mare sau de mica.
#2
Sa intelegem fundatia Sistemului de Vanzari din orice afacere de pe aceasta planeta - indiferent de domeniul de activitate sau de marimea acesteia.
#3
ACTIUNEA - ingredientul magic al succesului in orice afacere. Vom intelege de ce marea majoritate a oamenilor nu reusesc sa actioneze si cum sa facem noi sa reusim.

Crearea de SISTEME in Afaceri

#4
De ce Sistemele in Afaceri sunt Bune și de ce sunt Singura Modalitate de a Construi o Afacere Durabila care sa Functioneze Fara Tine!
#5
Care este cel mai bun instrument pentru a elimina stresul in afaceri și unealta ta nr. 1 in productivitate.
#6
Cum ar trebui sa se desfasoare munca (orice activitate) in afacerea ta si in afara afacerii (outsourceing & out-tasking) tale pentru a te asigura ca ai o afacere durabila pe care te poti baza.
#7
Care sunt parametrii oricarui sistem (ignorati de 97% din antreprenori) care asigurarea automatizarea și sustenabilitatea si cum se aplica aceste principii si elemente in orice afacere.
#8
Cum sa calculezi care este valoarea unei ore din viata ta, petrecuta in business si cum sa identifici si sa faci diferenta intre timpul pierdut si timpul productiv in afaceri.
#9
Care este Diferența reală între Outsourcing si Out-taskingș. Cum să te folosesti de aceste unelte in cel mai eficient mod posibil si sa profiti la maxim de ele.
#10
Instrumente necesare pentru a pune afacerea dumneavoastra pe pilot automat sau semi-automat - automatizant sub-sistemul de marketing si sub-sistemul de vânzări.
#11
Cum sa va asigurati că sistemul dumneavoastră funcționează în parametrii stabiliți si cum puteti sa interveniti imediat pentru redresare in caz de nevoie.
#12
Cel mai bun mod pe care l-am descoperit de a-ti "pune mintea pe hârtie", de a te organiza si de a deveni super productiv/ă. (Cel mai simplu si mai bun instrument!)

4 Elemente de Baza in Marketing

#13
Elementul de Marketing #1 Cea mai buna strategie de a te pozitiona pe piata cu o ofertă irezistibilă pe care oamenii sa o doreasca si sa o recomande automat.
#14
Elementul de Marketing #2 Care este principiul de baza care te va ajuta sa vinzi mai mult clientilor tai in mod strategic si cum sa il stapanesti.
#15
Elementul de Marketing #3 Cum sa iti creezi un sistem care sa iti produca pe pilot automat prospecti si care sunt elementele acestui sistem pentru ca el sa functioneze perfect.
#16
Elementul de Marketing #4 Care este sistemul care te va ajuta sa iti faci reclama targhetata de cate ori doresti si atunci cand doresti, cu costuri infime.

Solutii la Raspunsurile Dvs.

#17
Analiza raspunsurilor dumneavoastra la intrebare si oferirea de solutii concrete pe care sa le puteti aplica imediat in afacerera dumneavoastra.

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici