Strategic Business Profits SRL-D | Timisoara | Bd. Liviu Rebreanu 99A | CUI: 32131861 | J35/2091/2013
Tel.:0256.221.944 | office@esod.ro | Mobil: 0769.27.66.99

Din partea lui Bogdan Ilie
Timisoara, 16.June.2024

Dragă Proprietar de Afacere,

Mi-am programat in calendar timp în care voi fi disponibil pentru a analiza personal, împreună cu tine - afacerea ta, oferta și procesul vostru actual de vânzare (sau planurile tale de a vinde o oferta viitoare).

Vom lucra împreună pentru a crea un plan de acțiune imediat pentru a-ți dubla cifra de afaceri si pentru a-ți crește profitul.

"A dubla cifra de afaceri..." pare a fi o afirmație destul de "pompoasă",  pentru un om cu experiență în afaceri - nu-i așa?

Ei bine - dacă ai o minte deschisă la nou și la analiză, acceptă împreună cu mine această provocare:

- Hai să gândim, să analizăm și să planificăm "BIG", hai să "țintim Luna" - punând pe hartie un plan pentru a-ți dubla cifra de afaceri - iar dacă cumva ratăm, atunci vom ajunge cu rezultatele printre stele."  (... înțelegi la ce mă refer, nu-i așa?)

Din titlu, ai înțeles bine - nu am să îți cer nici un ban pentru acest serviciu premium și nu este nici o șmecherie la mijloc. Este simplu - dacă îți va plăcea conversația noastră și

vei primi valoarea la această întâlnire abia apoi vom putea discuta despre o eventuala colaborare pe termen mai lung. Este totul explicat mai jos...

De fapt - dacă vei considera cumva că a fost o pierdere de timp, întâlnirea noastră, (acest lucru nu mi s-a întâmplat niciodata) îți voi permite să îmi facturezi 100 Euro pentru a compensa totul. Vorbesc foarte serios. Așa că, oricare ar fi situația, tu vei ieși doar în câștig.

Dacă vrei să citești toate detaliile ofertei mele, te rog completeaza formularul de mai jos.

Mult succes în afaceri,

bogdan-stamp-bw

 

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici