VREI să îți Proiectez Un Plan Strategic și Personalizat de Marketing  și Internet Marketing Pentru Afacerea Ta - pentru a-ți Dubla Cifra de Afaceri și pentru a Crește Profitul? ...ți-l ofer Gratuit!

plan-strategic-de-marketing-header-img

 

Din partea lui Bogdan Ilie
Timisoara, 04.December.2023

Draga proprietar de afacere,

după cum probabil știi, un sistem proiectat și construit strategic care convertește, automat, vizitatorii și prospecții în cumpărători și clienți – în mod previzibil, constant și profitabil este adevaratul secret al Marketingului Eficient și Profitabil.

Dar este o problemă.

Două, de fapt...

Iată care sunt.

În primul rând, aceste sisteme sunt extrem de complexe și sunt greu de proiectat, construit și implementat.

Dacă nu ar fi așa, atunci toate afacerile ar fi de succes , inclusiv competiția ta... 🙂

În al doilea rând, există următoarea întrebare:

Oare va funcționa cu adevărat pentru
Afacerea Ta?

Iar, dacă ai în minte această intrebare acum - asta înseamnă că ești, cu adevărat, un om inteligent.

Îți spun acum ceva ce “majoritatea marketerilor” nu îți vor spune:

Nu există ceva de genul “Plan de Marketing bun pentru toate afacerile”, indiferent de nișă.

Iată de ce: Afacerea ta este cu adevărat diferită.

Tu ai propriul tău mesaj unic și propria ta ofertă unică pe piață, pe o piață unică doar a ta, pe care o targetezi;

ai  propriile tale strategii de preț și propria ta modalitate de a vinde.

Deci, oricine va încerca să îți spună, orbește, că “va funționa perfect!” fără să își aloce timpul necesar să analizeze

și să înțeleagă exact cum funcționează, cu adevărat, afacerea ta - ori încearcă să facă o vânzare repede, ori este naiv.

Și exact acesta este motivul pentru care îți vom analiza, mai întâi, afacerea ta și în baza acestei analize

vom proiecta un plan strategic și personalizat de marketing și internet marketing, fără costuri din partea ta.

Iată și Motivul Pentru Care Fac Asta

Este foarte simplu.

In primul rând îmi face o placere deosebita să lucrez impreuna cu proprietarii de afaceri care stiu clar ce își doresc de la businessul lor, care au o minte deschisă la  nou și orientata înspre

optimizare și profit, care se bucura de noi oportunități de a-și crește businessul, care vad banii ca pe o unealtă de care se folosesc

pentru a câștiga mai mulți bani și nu în ultimul rând cărora le place să se simtă bine într-o astfel de colaborare.

În al doilea rând eu știu clar că un anumit procent din oamenii pentru care facem acest plan de marketing vor dori ca eu să le planific strategic și să le implementez strategia și sistemul de marketing pentru ei.

Dar în loc să încerc să te conving cât de bine va fi, mi-am dat seama că mult mai bine este să îți demonstrez că pot să te ajut

cu planificarea strategică de marketing, prin... a te ajuta efectiv, în realitate.

Fără costuri din partea ta.

Iată Cum Vom Face:

Am programat in calendar câteva date în care voi fi disponibil pentru a analiza personal afacerea ta, oferta și procesul vostru actual de vânzare (sau planurile tale de a vinde o oferta viitoare).

În pasul următor, vom lucra împreună pentru a identifica țelurile voastre din punct de vedere vânzări, câți prospecți îți dorești și care este valoarea reziduală per client pe care o vrei.

După toate acestea este timpul să ne punem pe treabă,

având la bază ceea ce ne-ai spus tu...

Vom Proiecta și îți vom da un Plan Strategic și Personalizat de Marketing și Internet Marketing, ce va avea la bază o Campanie de Vânzare special creată pentru Afacerea Ta, FĂRĂ COSTURI.

Eu cred că, atunci când îți voi prezenta acest plan personalizat de marketing, una din urmatoarele trei situații se va întâmpla:

 1. Prima situație este cea în care vei vedea imediat genialitatea, puterea și potențialul pe care îl are pentru afacerea ta acest plan de marketing și vei decide că dorești să îți construiești sistemul singur.Dacă aceasta va fi situația, perfect! Voi fi fericit că am putut să ajut și îți urez mult noroc.
 2. A doua posibilitate este să nu îți placă planul strategic de marketing și să consideri că a fost o pierdere de timp. Acest lucru nu mi s-a întâmplat niciodata înainte... dar dacă se întâmplă, îți voi da permisiunea să imi facturezi 100 Euro pentru a compensa pierderea de timp.
 3. A treia situatie este cea în care îți va plăcea maxim și vei vedea imediat puterea și potențialul de profit pe care îl are pentru afacerea ta acest plan de marketing strategic și dorești ca noi să îți construim și să implementăm sistemul de marketing pentru tine.

Daca aceasta este decizia ta, ne vom apuca de treabă imediat.

Iată Cum va fi Când Vom
Decide să Lucram Impreună

Prima dată vom lua planul de marketing strategic pe care l-am proiectat și vom implementa totul într-o campanie de marketing care va avea la bază chiar acest plan strategic.

Noi ne vom ocupa de toata partea „tehnică” (acolo unde este cazul) cum ar fi setarea și implementarea formularelor de captură de prospecți, setarea procesului de follow up, a secventelor de upsell, cross-sell și down-sell, implementarea sau coordonarea implementarii lor in website si pe social media etc.

Vom construi totul folosind sisteme de marketing automation, sales automation și customer relationship management.

În cazul in care nu ai astfel de sisteme ți le vom pune la dispozitie și vom face și setarea acestora pentru tine

Apoi vom integra totul și le vom pune cap la cap pentru a funcționa.

Așa cum am spus vom face toate acestea pentru tine și nu te vom umple de informații despre cum să faci sau ce să faci – totul va fi “la cheie”

Îți amintești când am spus mai sus că - nu există ceva de genul “Plan de Marketing bun pentru toate afacerile”, indiferent de nișă?

Ei bine - chiar așa este. Afacerea ta este unică și așa trebuie să fie și planul tău de marketing strategic.

De aceea vom face totul customizat și personalizat, ținând cont de particularitățile afacerii tale și de dorințele tale.

Totul va fi proiectat specific pentru tine și totul va fi unic, doar pentru afacerea ta.

Iată, mai jos, părți din cum va arată un astfel de plan strategic de marketing in faza de implementare - atunci cand vom lucra impreuna sa il aplicam in afacerea ta.marketing-map-cors

În spatele fiecarui element de pe aceste diagrame sunt legate sisteme de marketing și sales automation cu propriile lor diagrame;

sales-process-mapping-example

pagini web, pagini și social media, software de email marketing, SMS marketing, video marketing și newsletter;

Advaced-Strategy

proceduri specifice pentru angajați și oamenii de vânzări, etc. Totul in funcție de specificul afacerii tale.

Exact aceste tipuri de planuri de marketing și strategii le folosesc eu, le-am aplicat, testat și verificat în zeci de afaceri,  pentru clienții mei premium, în ultimi trei ani,

 pentru a le creste bazele de date cu prospecti, in mod automatizat, începând cu 300% si pana la 1500% ;

pentru a le creste vanzarile cu peste 200% și 

profitul net incepand cu procente de peste 95%.

Aceste strategii și planuri sunt cauza unor cifre de afaceri de sute de mii si milioane de euro.

Începe să fie din ce în ce și mai bine

Doar pentru că ți-am construit planul strategic de marketing și internet marketing – nu înseamnă că am terminat. Nici pe departe!

După ce am creat împreună toate acestea vei avea posibilitatea să lucrăm personal lună de lună putând lansa campanii noi, automatiza, sistematiza și optimiza afacerea 

și în acest fel vei putea fi linistit că suntem lângă tine tot timpul.

Oh și în cazul în care te întrebi…

Iată și Care Este Investiția Ta Doar Dacă
Vei Decide Ca Noi Să Îți Implementăm
Planul De Marketing Strategic

În eventualitatea în care noi vom decide să lucrăm împreună, după sesiunea pe care ți-o oferim fară costuri – vom începe imediat să construim tot ce am descris mai sus.

Investiția ta totală pentru implementarea planului de marketing strategic personalizat după specificul afacerii tale și după dorințele tale, 

incluzând suportul pentru crearea de proceduri specifice, sistematizare și automatizare a afacerii plus întâlnirile personale este împărțit în doar trei plăți lunare a căte 860 Euro.

Da, așa este - acest preț este foarte accesibil!

În mod deliberat țin prețul atât de accesibil pentru că nu doresc ca prețul să reprezinte o barieră și mai știu că o dată ce vei avea acest plan strategic de marketing, îmi vei deveni client pe viață. 🙂

Acum, oricat de mult mi-as dori sa lucrez cu "toată lumea" nu pot să accept pe oricine pentru că doresc să mențin nivelul relației si al calității serviciului foarte ridicat, așa cum ai nevoie, pentru a avea rezultatele pe care ti le dorești, plus ca implica muncă și efort personal din partea mea.

NU VOI PUTEA ACCEPTA ORICÂȚI și nici pe oricine!

Așa că, dacă ți se pare, sau îți sună sau simți ca este interesantă această ofertă a mea și îți dorești un plan personalizat de marketing strategic și internet marketing ..

iată ce este necesar să Faci în Continuare

Prima dată, permite-mi să te invit să “guști” din ceea ce înseamnă să lucrăm împreună, să îți ofer și să discutăm planul tău de marketing împreuna - fără costuri din partea ta, desigur.

Și dacă îți va plăcea discuția noastra inițială (îți garantez asta), abia atunci vom putea discuta detaliile unei colaborări reciproc avantajoase, WIN - WIN 🙂

Felul în care se desfăsoară lucrurile
este FOARTE SIMPLU.

Pentru a programa intalnirea personala inițială de analiză a afacerii tale și de creare a planului strategic de marketing este nevoie să îndeplinești următoarele condiții:

 1. În primul rând această ofertă nu este pentru începători. (dacă ești la început de drum în business, am o altă ofertă specială pentru tine pe această pagină, click aici.) Deci, trebuie să ai o afacere care functioneaza deja și trebuie să ai angajați sau o echipă de oameni cu care îți conduci afacerea. Ți se potrivește aceasta oferta a mea daca dorești să îți duci businessul actual la următorul nivel.
 2. Afacerea ta trebuie să aibă deja clienți. Asta înseamnă că ai trafic constant și că generezi vânzări.
 3. Trebuie să fii dispus/ă să îți faci publicitate plătită și să promovezi afacerea, produsele și serviciile. Dacă îți faci deja publicitate este foarte bine pentru că știi despre ce vorbesc.

 4. Trebuie să ai produse/servicii de calitate și să ai o bună reputație în piață. Tot ce vom implementa impreună nu doar îți va aduce mai mulți clienți și mai multe vânzări și profit dar va și crea pe piață recunoașterea "brandului tău" și va aduce avantaje majore clienților.
 5. Trebuie să fii duspus/ă să APLICI planurile create - să dai in execuție, echipei/angajailor, sarcinile pe care le decidem împreună, să urmărești implementarea (urmărim împreună) și să îți motivezi oamenii să facă treabă. Până la urmă dacă nu aplici, nu împlementezi și nu execuți strategiile și planurile pe care ți le dau, nici unul din noi nu va face bani.
 6. Nu in ultimul rând - este obligatoriu să îți dorești mai mult și să vrei să îți consolidezi afacerea și profiturile.

Asta este tot! Acestea sunt cerințele mele pentru o colaborare de succes și profitabilă pentru tine cât și pentru mine. În fond și la urma urmei vorbim de afaceri, nu-i așa? 😉

Deci, dacă ești confortabil cu aceste criterii de selecție și dorești să îți proiectez personal planul strategic de marketing – iată ce trebuie să faci în continuare:

 1. Aplică la această ofertă prin completarea un mini chestionar online care ne va ajuta să fim pregătiți să te ajutam cand ne intalnim și să sărim peste timpii pierduți cu introducerile. Nu îți face griji nu este nimic complex ci doar informatii despre cum funcționează afacerea ta (sau cum ai vrea sa funcționeze), despre ce vinzi, ce canale de marketing folosești, etc.

  Aceste informații ne ajuta să începem imediat să creionam un draft al planul strategic de marketing și să progresăm imediat cand ne întâlnim (față in față sau prin telefon sau skype dacă nu ești din Timișoara)

 2. Pentru "a fi pe aceeași lungime de unda" atunci când ne întâlnim și pentru a fi cât mai eficienți, fără să ne pierdem timpul cu explicații ce pot fi evitate - este nevoie să înțelegem amândoi anumite principii de bază ale dezvoltării, creșterii, optimizării și sistematizării afacerilor.

 3. De aceea - după completarea mini chestionarului vei primi o factura de la noi în valoare de 395 Lei (echivalentul a 90 Euro) - acești bănuți sunt de fapt un “depozit de bună credință”.

  Poți sta liniștit că nu sunt în afaceri pentru a colecta acești bănuți 🙂 plus că, sunt 100% rambursabili fără nici un fel de condiție.

   Primul motiv pentru care folosesc acest mic "depozit" este ca și un prim "filtru" pentru a ține la distanță "vampirii de timp" 🙂 și pentru

  a-i separa pe cei care nu sunt hotărâți, care nu sunt în stare să ia decizii și doar îți pierd timpul,  de oamenii de afaceri adevarați care știu concret ce vor și care doresc să acționeze, să facă profit și nu să-și piardă vremea.

  Pentru acești bănuți vei primi imediat, de aproape 10 ori mai multă valoare și anume - după confirmarea efectuării plății - primești imediat BONUS Acces VIP12 in zona dedicată exclusiv membrilor VIP unde vei putea studia și descărca absolut toate materiale si cursurile mele pe care le-am pregatit special pentru membrii VIP ai websiteului meu.

  Cel mai important este sa studiezi cursul meu avansat de Planificare Strategică de Marketing in Afaceri, de Sistematizare, Automatizare si Optimizare pe care îl vei folosi să pregătești intalnirea inițială ce o vom avea față în față sau prin telefon sau skype dacă nu ești din Timișoara.

  Al doilea motiv pentru care aplic "acest mic depozit" in schimbul accesului online la absolut toate cursurile si materialele mele este pentru ca - cele mai bune rezultate pentru clientii mei le-am avut si le am cu cei care au cumparat si studiat aceste cursuri si mai presus de toate care au aplicat principiile si metodele învățate. 

  Accesul la toate aceste materiale, cumulat, ajunge să coste sute bune de Euro (practic primești acces la absolut tot ce gasești în Shop-ul meu). Deci tu vei primi acces gratuit la tot pentru pregatirea întâlnirii noastre inițiale datorită faptului că aplici la aceasta ofertă unică.

  De ce spun că primești acces gratuit, dacă tu faci acest prim depozit? Este foarte simplu... 🙂

  Îți GARANTEZ 300% valoarea informațiilor la care îți dau acces prin intermediul acestor cursuri astfel:

  În momemtul în care ne întâlnim să analizăm planul tau personalizat de marketing...

  • dacă cumva vei considera că aceste cursuri nu-ți aduc valoare îți dau banii înapoi 100% (...nu mi s-a intâmplat niciodata așa ceva, ba chiar mai mult - clienții mei au recomandat cursurile mai departe...)
  • + plus, dacă chiar dorești, poți să îmi facturezi încă o dată suma plătită (asta înseamnă 200%)
  • + plus vei putea să pastrezi toate materialele și cursurile descărcate (iar aceasta înseamnă 300%)
   (în situatia în care te vom accepta să lucrăm împreună vom scădea valoarea platită de tine (395 Lei) ca "depozit inițial de bună credință" din prima factură - astfel cursurile îți vor rămăne gratuit.)

   Iată cum vor decurge lucrurile după aceea...

   Apoi Programăm În Calendare O Zi Si O Ora Pentru Prezentarea Planului Strategic De Marketing Al Afacerii Tale.

 4. Asistent managerul meu in acest proiect sau chiar eu personal (în funcție de calendar) te vom suna pentru a programa intalnirea initiala de analiză, creare si prezentare a planului de marketing strategic personalizat pentru afacerea ta.

Acum, mă repet - nu există ceva de genul “Plan de Marketing bun pentru toate afacerile”, indiferent de nișă.

De aceea vom personaliza totul pentru tine.

După ce vei primi planul vei avea două variante să îl implementezi și anume:

 1. îl implementezi singur sau angajezi pe altcineva sa ți-l implementeze. Dacă aceea va fi decizia ta, mă bucur ca am fost de ajutor și îți urez mult noroc.

  Cea de a doua optiune este

 2. să îl implementăm noi pentru tine.

Dacă aceasta este decizia ta atunci investitia totală pentru implementarea planului de marketing strategic personalizat după specificul afacerii tale și după dorințele tale,

incluzând suportul pentru crearea de proceduri specifice, sistematizare și automatizare a afacerii plus întâlnirile personale este împărțit în doar trei plăți lunare a căte 860 Euro.

Iată și “steluțele” de la finalul acestei scrisori – dacă te uitai după ele…

Este simplu.

Nu vom putea (și nu doresc) să vorbim cu oricine.

Pentru a-mi investi timpul și energia să-ți creez un plan de marketing strategic personalizat trebuie să îndeplinești o condiție strictă – dar de bun simț.

 • Lucrez doar cu afaceri “curate” și care au un respect deosebit pentru clientul final și pentru calitatea, integritarea și onestitatea cu care își servesc și au grijă de clienții lor.

Atâta timp cât ai o afacere legitimă si curată – voi fi încântat să te ajut – fără costuri initiale.

Iar dacă vei primi valoare din ajutorul pe care ți-l ofer și dorești să devii clientul meu – voi fi onorat să te accept.

Dacă EȘTI GATA SĂ ÎNCEPEM te rog sa dai click pe butonul de mai jos:

Îți mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestei scrisori și sper că ți-a făcut plăcere să o citești, la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să ți-o scriu.

Mult Succes în Afaceri și abia aștept să ne întâlnim personal.

Cu sinceritate și respect,

bogdan-stamp-bw

 

 

Bogdan-ILie

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici