CURS DVD - SISTEME in AFACERI 1

"Cum să îţi Repari, să îţi Sistematizezi şi
să-ţi Creşti Afacerea mai Repede."

* fără să-ţi crească şi problemele odată cu creşterea, ci din contră - le vei controla şi elimina!!!

 Acest curs este apreciat deja de PESTE 1.000 de antreprenori, din peste 65 de ţări - ca unul dintre CELE MAI PRACTICE, MAI UŞOR DE ÎNŢELES şi DE APLICAT, Pas cu Pas, CURSURI VIDEO pentru Sistematizarea, Optimizarea şi Eficientizarea Afacerilor. 

Apreciat de antreprenori din peste 65 de ţări!

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 2

Ce conţine:

 • Lectii Video: 25
 • Durata totala: 5.5 Ore
 • Nivel: Mediu+ & Avansat
 • Include: Ghid practic Pas cu Pas pt. a-ţi crea Sisteme de Control a Afacerii tale.
 • Include: Acces pe viață
 • Include: Garanție 200% Money Back!
 • Include: Liste software & materiale PDF
 • Include: Exerciții practice, aplicative, imediat.
 • Accesibil și de pe Smart Phone-uri
 • De folos pentru: Antreprenori, Proprietari de Afaceri şi Manageri

CUPRINSUL CURSULUI  ŞI CU CE ÎŢI VA FI DE FOLOSCURS DVD - SISTEME in AFACERI 3

SECTIUNEA Nr. 1 - Care este Baza Oricarei Afaceri. Ce trebuie sa stii despre afaceri pentru a avea Succes.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 4

VIDEO #2 Aici trecem impreuna prin care sunt si cum sa te folosesti corect de cele 4 sub-sisteme pe care este construita afacerea ta si orice afacere din lume indiferent cat este de mare sau de mica.

- Indiferent ca le stii sau nu le stii si indiferent ca te folosesti de ele sau nu - aceste sisteme le ai deja, acum, in afacerea ta.

- nu vorbesc despre lucruri de incepatori aici, ci principii avansate care sunt folosite, chiar in acest moment, de cele mei profitabile afaceri din lume.

VIDEO #3 In acest video vei descoperi cheia (secretul) unui sistem de vanzari care sa lucreze, chiar si fara tine si automat, pentru tine si in interesul tau pentru ca tu sa castigi mai multi bani, sa fii mai relaxat si sa ai mai mult timp liber.

- poate cel mai mare avantaj pe care o sa il detii dupa ce urmaresti acest video – va fi certitudinea pe care o vei simti stiind ca, indiferent de mediul de afaceri, va fi la indemana ta sa iti poți cresti numarul de clienti, cifra de afaceri si profitul.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 5

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 6

VIDEO #4 ACTIUNEA - ingredientul magic al succesului in orice afacere. Vei intelege de ce marea majoritate a oamenilor nu reusesc sa actioneze si cum sa faci tu sa reusesti.

- daca ai experienta in afaceri – atunci stii la fel de bine ca si mine ca fara actiune, adica fara sa facem si sa aplicam informatiile si cunostintele detinute - nu avem cum sa obtinem rezultate – pur si simplu actiunea creaza rezultate.

- daca te-ai intrebat vreodata de ce nu reusesc sa actioneze marea majoritate a oamenilor – aici in acest video vei afla si vei intelege cauza reala si mai mult decat atat – vei avea si antidotul.

Cel mai important este să actionezi si sa aplici aceste strategii.

Așa că - daca esti un Antreprenor care ACȚIONEAZĂ, te îndemn să investești în tine, să îți cumperi acest curs, să îl studiezi și să aplici strategiile învățate. Mult Succes!

SECTIUNEA Nr. 2 - Construirea de Sisteme si Automatizare in Afaceri

- contine 9 video si are in total 103 minute. Aceasta sectiune este poate cea mai valoroasa sectiune a intregului curs, in ceea ce priveste optimizarea, sistematizarea si automatizarea afacerilor.

- informatiile din aceasta sectiune te vor salva de sute de ore de neliniste si stres si iti vor salva mii si zeci de mii de euro pe care altfel il vei pierde. Mai presus de toate iti va salva sanatatea si prosperitatea.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 7

VIDEO #5 ~ De ce Sistemele in Afaceri sunt Bune și de ce sunt Singura Modalitate de a Construi o Afacere Durabila care sa Functioneze Fara Tine!

VIDEO #6 ~ Care este cel mai bun instrument pentru a elimina stresul in afaceri și unealta ta nr. 1 in productivitate.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 8

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 9

VIDEO #7 ~ Cum ar trebui sa se desfasoare munca (orice activitate) in afacerea ta si in afara afacerii (outsourceing & out-tasking) tale pentru a te asigura ca ai o afacere durabila pe care te poti baza.

VIDEO #8 ~ Care sunt parametrii oricarui sistem (ignorati de 97% din antreprenori) care asigurarea automatizarea, scalabilitatea și sustenabilitatea si cum se aplica aceste principii si elemente in orice afacere.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 10

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 11

VIDEO #9 ~ Cum sa calculezi care este valoarea unei ore din viata ta, petrecuta in business si cum sa identifici si sa faci diferenta intre timpul pierdut si timpul productiv in afaceri.

VIDEO #10 ~ Care este Diferența reală între Outsourcing si Out-tasking. Cum să te folosesti de aceste unelte in cel mai eficient mod posibil si sa profiti la maxim de ele.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 12

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 13

VIDEO #11 ~ Aici descoperi care sunt principalele instrumente necesare pentru a-ti pune afacerea pe pilot automat sau semi-automat - automatizand sub-sistemul de marketing si sub-sistemul de vânzări.

VIDEO #12 ~ Cum sa te asiguri că sistemul (afacerea) funcționează în parametrii stabiliți si cum poti sa intervii imediat pentru redresare in caz de nevoie.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 14

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 15

VIDEO #13 ~ Cel mai bun mod pe care l-am descoperit de a-ti "pune mintea pe hârtie", de a te organiza si de a deveni super productiv. (Cel mai simplu si mai bun instrument!)

SECTIUNEA Nr. 3 - Sase Elemente de Marketing si Internet Marketing

- contine un video, sase lectii si are in total 25 de minute.

VIDEO #14-1 ~ Elementul de Marketing #1 Cea mai buna strategie de a te pozitiona pe piata cu o ofertă irezistibilă pe care oamenii sa o doreasca si sa o recomande automat.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 16

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 17

VIDEO #14-2 ~ Elementul de Marketing #2 Care este principiul de baza care te va ajuta sa vinzi mai mult clientilor tai in mod strategic si cum sa il stapanesti.

VIDEO #14-3 ~ Elementul de Marketing #3 Cum sa iti creezi un sistem care sa iti produca pe pilot automat prospecti si care sunt elementele acestui sistem pentru ca el sa functioneze perfect.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 18

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 19

VIDEO #14-4 ~ Elementul de Marketing #4 Care este sistemul care te va ajuta sa iti faci reclama targhetata de cate ori doresti si atunci cand doresti, cu costuri infime.

VIDEO #14-5 ~ Cum sa creezi o afacere care este tinuta minte usor de oameni si care ii atrage ca un magnet.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 20

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 21

VIDEO #14-6 ~ Afla care este principiul de baza al exploatarii optime a traficului pe internet si in advertising.

SECTIUNEA Nr. 4 - 250 de Metode si tactici pentru Cresterea Afacerilor

- contine un video de 5 minute, un soft si un mind map cu cele 250 de metode si tactici clasificate infunctie de elementele pâlniei de vânzări

VIDEO #15
Peste 250 de metode si tactici de crestere exponentiala a afacerilor - cresterea nr. de clienti, cresterea cifrei de afaceri si cresterea profitului. 

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 22

SECTIUNEA Nr. 5 - BONUSURI

- contine eBookuri (pdf), Videouri si Audio Bookuri (mp3) - pe care ti le ofer drept Bonus!

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 23

 1. AudioBook (MP3) – Cum sa Gandesti Strategic in Afaceri. Despre Sisteme, Vanzari si Profit.
 2. eBook (PDF) – Cum sa Gandesti Strategic in Afaceri. Despre Sisteme, Vanzari si Profit.
 3. AudioBook (MP3) – Cum sa Crestem Vanzarile si Profitul in Afaceri folosind Marketingul Strategic
 4. AudioBook & eBook (MP3 & PDF) – Next Gen Entrepreneur la FEAA Timisoara – 144 min. de Marketing si Internet Marketing pentru Antreprenori

* Toate aceste programe pe care ți le ofer bonus doar aici vor fi disponibile IMEDIAT pentru DESCARCARE în zona dedicată membrilor, chiar pe acest website - imediat dupa ce se confirma plata. (pentru a urmări si descarcarea imediat cursurile optează pt plata, in siguranta, cu cardul prin MobilPay)

AI GARANȚIE 200%

arrow-point-yellow

Ai garantie 200% money back. Daca dupa ce studiezi toate materialele simti ca nu ai primit mai multa valoare decat pretul pe care l-ai platit, spune-mi si iti returnam toti banii, fara intrebari suplimentare - 100%. Mai mult, ramai cu toate informatiile pe care le-ai vazut in curs si le-ai ascultat in audio book-uri - si asta inseamna inca 100%.

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 24

IMPORTANT! Pastilele magice in afaceri nu exista - stii si tu asta. DAR,  exista strategii, metode, tactici și tehnici testate care, coroborate cu muncă și implicare - pot produce rezultate, atunci când sunt PUSE in PRACTICĂ!

Toate strategiile si metodele pe care le vei invata din cursurile mele au trecut testul practic si au fost si sunt verificate de mine personal atat in afacerile mele cat si in afacerile clientilor mei cu care lucrez.

Cel mai important este să actionezi si sa aplici aceste strategii.

Așa că - daca esti un Antreprenor care ACȚIONEAZĂ, te îndemn să investești în tine, să îți cumperi acest curs, să îl studiezi și să aplici strategiile învățate. Mult Succes!

DESPRE MINE. CINE SUNT, CE EXPERIENȚĂ AM ȘI CU CE TE POT AJUTA

arrow-point-yellow

Dacă te întrebi -

ce experiență am eu, de ce și cu ce ți-aș putea fi de folos prin acest Curs Video, uite mai jos câteva detalii.

Numele meu este Bogdan Ilie si daca citesti aceste rânduri, atunci inseamna ca te interesează afacerile - iar dacă, cumva nu mă cunoști iată o scurtă introducere... 🙂CURS DVD - SISTEME in AFACERI 25

 • Sunt autorul mai multor carti si programe de business, printre care: „Sisteme in Afaceri” si „Formula Avansata de Marketing Strategic si Planificare Strategica de Marketing in Afaceri

sisteme-in-afaceri-si-formula-avansata-de-marketing

 • Sunt antreprenor, proprietar de afaceri si sunt cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bine plătiți specialiști din partea de Vest a Romaniei in:
 1.  Direct Response Marketing
 2.  Internet Marketing și Marketing Strategic
 3.  Management Strategic
 4.  Automatizarea Proceselor de Vâzări și Marketing
 5. Sistematizare și Creare de Sisteme de Afaceri
 • Sunt implicat activ in Marketing si Internet Marketing incepand cu anul 2005 (part-time) iar incepand cu ianuarie 2011, m-am dedicat Marketingului, Managementului si Afacerilor full –time si in practică.
 • Am lucrat si lucrez ca si consultant si specialist de marketing si management strategic cu clienti (din țară, Europa, Australia si America) care au cifre de afaceri intre 4-500 mii de euro/dolari si milioane euro/dolari...
 • Chiar acest curs video al meu - la care tu o să primești acces aici - participă online, in limba engleza, studenti din peste 65 de tari, printre care Statele Unite, Romania, Australia, Canada si Singapore si am ratinguri de 5 din 5 de la studenti mei

CURS DVD - SISTEME in AFACERI 26

Sunt casatorit din anul 2001 si am onoarea si privilegiul să fiu soț și tată a trei copii minunați, împreună cu sotia mea Ramona.

La inceput carierei mele am falimentat – am pierdut sute de mii de euro si am fost chiar fortat sa ma mut cu familia mea intr-o camera de apartament, pentru ceva vreme - înainte sa REVIN pe piata, să aplic ce am învățat din aceste falimente și să reușesc.

Deci știu ce înseamnă să cazi și să îți pierzi speranța pentru o vreme;

-știu ce înseamnă să nu ai bani să îți relansezi afacerea sau să o menții, fară să mai vorbim de creștere;

-știu ce înseamnă să trebuiască să vinzi ca să supraviețuiești ... Știu toate acestea și multe altele...

-dar mai știu și cum este SĂ NU RENUNȚI,

Știu cum este SĂ REUȘEȘTI doar prin PROPRIILE FORȚE și pot să împart cu tine toata această experiență a mea și să pun umărul la creșterea businessului tău - dacă și tu îți dorești asta.

CONTACT

arrow-point-blue

Dacă mai ai cumva întrebări, la care nu ţi-am răspuns în rândurile de mai sus - te rog să mă suni personal pe nr. 0749.369.541 sau poţi să-mi scrii mesaj pe WhatsApp şi îţi răspund cu drag!

Îţi mulţumesc şi îţi urez mult succes in afaceri, acum apasă pe buton şi ia-ţi cursul  😉
Bogdan IlieCURS DVD - SISTEME in AFACERI 27

Cel mai important este să actionezi si sa aplici aceste strategii. Așa că - daca esti un Antreprenor care ACȚIONEAZĂ, te îndemn să investești în tine, să îți cumperi acest curs, să îl studiezi și să aplici strategiile învățate. Mult Succes!

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici