Strategic Business Profits SRL-D | Timisoara | Bd. Liviu Rebreanu 99A | CUI: 32131861 | J35/2091/2013
Tel.:0256.221.944 | office@esod.ro | Mobil: 0769.27.66.99

 

VREI să îți Proiectez personal un Plan Strategic de Marketing și Internet Marketing?
Provocarea ar fi să-ți Dublăm Cifra de Afaceri și să-ți creștem Profitul.

* Planul ți-l ofer gratuit și fără obligații!

Din partea lui Bogdan Ilie
Timisoara, 15.June.2024

Dragă Proprietar de Afacere,

Mi-am programat in calendar timp în care voi fi disponibil pentru a analiza personal, împreună cu tine - afacerea ta, oferta și procesul vostru actual de vânzare (sau planurile tale de a vinde o oferta viitoare).

Vom lucra împreună pentru a crea un plan de acțiune imediat pentru a-ți dubla cifra de afaceri si pentru a-ți crește profitul.

"A dubla cifra de afaceri..." pare a fi o afirmație destul de "pompoasă",  pentru un om cu experiență în afaceri - nu-i așa?

Ei bine - dacă ai o minte deschisă la nou și la analiză, acceptă împreună cu mine această provocare:

- Hai să gândim, să analizăm și să planificăm "BIG", hai să "țintim Luna" - punând pe hartie un plan pentru a-ți dubla cifra de afaceri - iar dacă cumva ratăm, atunci vom ajunge cu rezultatele printre stele."  (... înțelegi la ce mă refer, nu-i așa?)

Din titlu, ai înțeles bine - nu am să îți cer nici un ban pentru acest serviciu premium și nu este nici o șmecherie la mijloc. Este simplu - dacă îți va plăcea conversația noastră și

vei primi valoarea la această întâlnire abia apoi vom putea discuta despre o eventuala colaborare pe termen mai lung. Este totul explicat mai jos...

De fapt - dacă vei considera cumva că a fost o pierdere de timp, întâlnirea noastră, (acest lucru nu mi s-a întâmplat niciodata) îți voi permite să îmi facturezi 100 Euro pentru a compensa totul. Vorbesc foarte serios. Așa că, oricare ar fi situația, tu vei ieși doar în câștig.

Mi-ar face o deosebită placere să te ajut să-ți cresti businessul iar pentru aceasta, am sa te rog să completezi formularul de mai jos si să citești toate

detaliile ofertei mele de pe pagina următoare.

Dar, te rog sa-l completezi doar dacă îndeplinești următoarele trei condiții.

Iată care este idea - trebuie să fim siguri că ne întâlnim doar cu persoanele pe care
putem să le ajutăm cu adevărat și

să ne folosim timpul - atât eu cât și tu - în cel mai întelept și productiv mod posibil.

#1 Prima conditie este să ai deja un buget sau să ai posibilitatea să aloci un buget pentru inplementarea planului de marketing pe care ți-l ofer gratuit.

Ca sa iti faci o idee despre o astfel de investitie, aceasta pleaca de la 800 de euro pe luna si poate dura intre trei si sase luni, in functie de afacerea si resursele tale.

Deci daca ai un astfel de buget si daca ai posibilitatea sa produci profit atunci s-ar putea sa fii potrivit sa completezi acest formular. Daca nu - atunci nu este nici un fel de problema, avem

alte resurse care costa mai putin sau sunt chiar gratuite si pentru aceasta ai mai jos doua linkuri:
- vreau alte resurse mai ieftine ...
- am un buget mai mic si sunt la inceput de drum in afaceri ...

#2 A doua conditie este sa fii in pozitia in care poti sa iei o decizie concreta de implementare in urmatoarele 30 de zile. Daca nu - atunci nu este nici un fel de problema, avem

alte resurse gratuite care te pot ajuta sa iei decizii si ai un link mai jos:
vreau resurse gratuite pentru a putea lua o decizie corecta ...

#3 Iata si ultima conditie - cea mai importanta! Completeaza formularul doar daca esti in pozitia decizionala sau poti sa aduni la masa discutiilor toate persoanele care decid cu privire la investiții, cheltuirea de banii, alocarea de resurse si dezvoltarea afacerii.

Lucrez de mult cu afaceri si cu proprietari de afaceri si stiu cum functioneaza lucrurile.

Pentru eficientă ne adunam toti cei implicati in luarea de decizii la o masa si discutam toate detaliile pentru a ajunge la un DA sau un NU

cat mai repede cu putință - apoi fiecare să isi vada de ceea ce stie sa faca mai bine pentru implementare sau fiecare să meargă pe drumul lui.

Deci - daca indepliesti cele trei conditii de mai sus - te invit sa completezi formularul si după ce citești toate detaliile ofertei mele voi fi foarte bucuros sa ne intalnim si sa lucram impreuna.

Mult succes în afaceri,

bogdan-stamp-bw

 

 

Plan de Marketing 1

Motto: 
"Țintește Luna iar dacă vei rata, vei ajunge printre stele."

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici