Dorești să îti Construiești un Magazin Online și cauți o firmă și o persoană cu experiență cu care să lucrezi?

începând cu minutul 3:07 îți dezvălui care este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an!!!
 

21 de Lucruri Necesare pe care orice proprietar de afaceri ar vrea să le știe înainte să își facă un Magazin Online pentru a nu pierde bani!

 • Aceasta carte electronica este dedicata proprietarilor de afaceri din retail (retailing) care au de gând să intre cu afacerile pe internet prin magazine virtuale (magazine online).
 • În afaceri, CIFRELE sunt singurele care îți spun adevărul.” și in acest ebook vei putea analiza cifre concrete despre: câți potentiali clienți ai pe internet; câte vânzari online se fac în medie; ce domenii sunt pe primele locuri in e-Tail și ce cifre genereaza;
 • Totodata vei afla care sunt trendurile in Romania; ce modalitati de plata prefera romanii și multe alte statistici interesante.
 • Citește în eBook și află cele 21 de lucruri necesare, pe care eu le-am identificat în cei peste 10 ani de experiență în e-commerce - "secrete" care orice proprietar de afaceri ar vrea să le știe înainte să își facă un magazin online pentru a nu pierde timp prețios și bani și pentru a evita mult stres și frustrări!?
 • Descarcă gratuit eBook-ul apăsânđ pe butonul roșu.
Înainte de a descărca gratuit eBook-ul, ajută-mă te rog cu un SHARE la această pagină apăsând pe butonul de mai jos. Îți Multumesc frumos! 🙂
Aceasta este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an!!!

Aceasta diagramă este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an sau mai repede!!!

 • Aceasta diagrama, este "secretul" pe care marea majoritate a antreprenorilor nu il stiu si nu sunt constienti de el si aceasta este cauza falimentului majoritatii afacerilor in primul an de activitate.
 • Vei primi gratuit acest secret din partea mea, prin email, sub forma unui document descarcabil - a doua zi după ce vei descărca și vei citi eBOOK-ul - "21 de Lucruri Necesare pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un Magazin Virtual"
 • Acum apasă pe butonul roșu de mai jos și descarcă-ti eBook-ul.

Oferta orientativa de pret pentru construirea de Magazine Virtuale

 • in principiu, magazinele virtuale pe care le construiesc eu ajung la o investitie de genul celor prezentate in tabelul de mai jos; de fapt CONSTRUIESC AFACERI PROFITABILE, nu sunt un webdesigner sau un programator web! Sunt un Expert in Management si Marketing Strategic in Afaceri, Autor & Small Business Coach.
 • de obicei in 3 sau 6 luni proprietarii afacerilor isi recupereaza investitia pentru ca lucram impreuna si facem magazinul virtual sa produca vanzari.
 • tine minte - doar prezenta unui magazin online pe internet nu este suficienta sa ai succes si sa faci profit. Sunt multe alte aspecte care iti influenteaza succesul afacerii tale. Unele dintre ele le descoperi in eBookul gratuit ce-l poti descarca de pe aceasta pagina.
 • te invit sa studiezi tabelul de mai jos si apoi. daca ai in plan dezvoltarea unei adevarate afaceri avand la baza un magazin virtual, as fi foarte bucuros sa iti arat cifre reale cu privire la vanzari posibile, trafic, variante de design si sa discutam despre care este cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta.

Deschidere Magazin Online. Pret Magazin Online si Oferta Magazin Online 1

 • costul unui magazin virtual poate varia in plus sau in minus de la oferta de mai sus, in functie de dorintele tale si specificul afacerii tale. Ba chiar exista solutii pe piata prin care poti sa ai un magazin virtual Gratuit! Dar dara esti un om de afaceri experimentat stii ca ceea ce este "gratuit" nu este profitabil in afaceri.
 • Deci, inainte sa faci o alegere iti recomand sa-ti descarci si sa citesti eBook-ul "21 de Lucruri Necesare pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un Magazin Virtual" - ai butonul mai jos

 • si apoi dă-mi un telefon pe 0749.369.541 pentru a discuta, fara obligatii din partea ta, sa poti sa iei cea mai buna decizie atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere costuri, intretinere, marketing, vanzari si ROI.
 • nu te costa nimic să ne intâlnim - așa că, ai doar de câștigat! 🙂

Mult succes si astept să
ne întâlnim,
bogdan-ilie-contact

 

 

 

bogdan-stamp-bw

 

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici