Customer Relationship Management

Customer Relationship Management te poate ajuta să automatizezi nu doar procesele de vânzări.

Dacă există activități repetitive în procesul de vânzare, le poți automatiza într-un soft și poți urmări efectiv tot fluxul, tot ce se întâmplă cu un prospect din momentul în care intră în afacarea ta până în momentul în care iese.

CRM-ul poate fi atașat la campaniile de marketing pe care le faci, la oferte, la toată partea de dezvoltare și de vânzare dintr-o afacere.

În momentul în care creezi un set de activități, îl creezi o singură dată în soft, după care softul te va direcționa de fiecare dată ce trebuie să faci.

Customer Relationship Management

Din momentul contactului cu prospectul până la momentul invitării lui la întâlnire, nu trebuie să treacă să spunem 12 ore.

Tu trebuie să presetezi setul de activități, iar în acel moment softul te va anunța, de exemplu, că trebuie să suni clientul pentru o întâlnire.

După ce l-ai chemat, bifezi și dai detalii, după care urmează următorul set de activități, dacă clientul decide să meargă pe o anumită linie, de exemplu semnarea contractului sau propunerea ofertei.

Ele se pot personaliza în funcție de pașii prin care trebuie să treci de la vizitator la client.

Cu un astfel de sistem, poți să-ți automatizezi întreg sistemul tău de vânzare.

EXERCIȚIU:

Dă un exemplu de un set de activități repetitive care ar putea fi automatizate prin folosirea unui sistem CRM dela tine din afacere.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

În afacerea ta, cam ce lucruri se repetă zilnic, săptămânal, lunar?

Le poți clasifica într-un set de activități pe care le poți asigna oamenilor de vânzări, de exemplu.

Poți să setezi să mergi la clientul respectiv, să-i faci oferta înainte de ziua lui, de exemplu.

Află despre alte instrumente pe care le poți folosi pentru eficientizarea afacerii tale din Cum sa iti Construiesti o Afacere Durabila si Profitabila prin Sistematizare si Automatizare.

Mult succes în viață și în afaceri!

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici