Te salut, bine ai venit!

În video de mai jos, îți prezint in detaliu, un

Model de Business (în parteneriat cu mine) si potenţialul acestuia, care este doar pentru Investitori şi care aduce un Profit NET între 10% şi 25% per LUNĂ pentru investitor. În acest model avem Garanţia 100% a sumelor de bani investiţi!

Cel mai important şi mai bine în acelaşi timp este că, acest model de business

 • NU necesita website!
 • nu necesita produse!
 • nu necesita angajati!
 • nu iti bati capul cu clienti!
 • nu iti bati capul cu incasari!
 • nu iti bati capul cu stocuri de marfa!
 • nu iti bati capul cu importuri sau transport!
 • nu este vb de investitii la bursa,!
 • nu este forex sau altele de genul asta!
 • nu este MLM sau alte tipuri de afaceri de acest fel!

Știu că sună prea bine - dar, nu numai că DA este adevărat ci tot ceea ce este nevoie să producem aceste rezultate cu acest model de business sunt doar două lucruri și anume:

 1. bani pentru a putea produce vânzări. Singura limită în acest business este câți bani punem în joc şi cât de repede putem scala!
 2. cunostinte specifice si avansate de internet marketing şi advertising pe internet - pe care, din fericire, eu le am deja! 🙂

Hai să îţi dau un EXEMPLU concret:

 1. - Să presupunem că avem un fond de investit de 30.000 € - investiti /per 12 luni (buget disponibil alocat)
 2. - În luna 1 - din total buget (30.000 €) s-au consumat/alocat/investit 2.000 € si au produs un profit de 10% = 2.200€
 3. - peste 60 sau 90 zile incasam toţi cei 2.200 (asta cel mai târziu, pentru ca avem businessuri unde încasăm săptămânal!!!)
 4. - tu (investitorul) primesti 2.100€ iau eu opresc 100€
 5. - intre timp in luna a 2-a si a 3-a, sa zicem ca s-a intamplat acelasi lucru si tot asa pana se consuma tot bugetul de 30.000 € şi asta fie că se întampla in 6 luni, 12 luni sau 18 luni etc. Aici totul depinde de cât de repede vom putea să consumăm acei bani şi să producem vânzările.
 6. - în acest fel se crează mază critică şi dacă faci o matematică simplă o sa vezi ca în 12 luni cei 30.000 € au produs profit foarte frumos!
 7. - in cazul in care sumele investite lunar produc 20, 30, 40 sau 50% situatia este si mai profitabila 🙂
 8. - apropos - aşa cum am menţionat - avem 100% garantia investitiei (a celor 30.000€ din exemplul nostru)! In cel mai rau caz nu produc profit (parte din ei) in cel mai bun caz produc toti profit. După cum vezi în video, banii nu îi cheltuim pe ceva ci alimentam nişte conturi cu ei, de unde putem să îi alocam.
 9. Dar NU se poate pierde nici un ban! De ce? Pentru că banii sunt tot la noi şi doar noi dispunem de cât şi cum consumăm din ei!
 10. Poate te întrebi: "...pai dacă noi folosim doar două sau trei mii pe lună de ce este nevoie să blocăm 30.000?"
  R: Sunt două, trei motive şi anume:
  #1 - pentru a avea un CPC (cost per click pentru traficul cumparat) foarte foarte bun eu negociez cu partenerii mei si în funcţie de bugetele încărcate în cont şi de angajamentul de a consuma acel buget în perioada de 10 - 12 luni sau mai repede, primesc in CPC excelent care îmi permite să cumpăr mult mai mult trafic de calitate!
  #2 - sursele de unde cumpărăm trafic NU sunt surse cunoscute de toată lumea si NU are acces la acestea oricine! Crearea unui cont pe aceste platforme premium se face doar prin invitaţie si dupa un proces de analiză foarte riguros şi se impun condiţii iar pe de cealaltă parte trebuie să aloci bugete initiale de minm 5.000, 15.000 şi chiar 30.000 EUR. (De ce? Sunt surse premium care NU au nevoie de competiţie internă între membri!
  #3 - Oricand o campanie poate evolua (Ex: BlackFriday) şi pentru a nu pierde momentul cand putem scala si profita de oportunitate este nevoie să avem banii disponibili imediat în cont!
😉  That's the business!

>>> Acum, DOAR dacă ai bani disponibili pentru investit, (un minim de 10.000 Euro/An sau mai mult) și dorești sa investesti ALATURI de MINE și sa obținem profituri începănd cu 10% şi până la 25% per LUNĂ din sumele investite, din bugetul total - pe care să le împărțim la încasare, lunar jumi/juma ...

- suna-ma pe mobil 0749.369.541, cand doresti tu si
iti voi da PAROLA la acest video privat unde

iti explic modelul de business in detaliu si
iti arat rezultate concrete pe care eu le obțin deja și pe care le pot impărți cu tine dacă investești alături de mine.

IMPORTANT!!! * te rog sa mă suni doar dacă dorești serios să investesti și doar dacă, de suma de bani la care te gandeşti o poţi aloca pe o perioada de minim 12 luni sau mai mult în acest parteneriat!

Hai să punem banii la muncă şi să producem profit atât pentru noi cât şi pentru partenerii pentru care vom genera vanzări.

Te rog nu suna dacă esti doar curios/asă! Nu este o joaca de-a marketingul aici ci vorbesc de afaceri adevarate care necesită seriozitate, implicare, timp, analize si cunostinte specifice!

Daca crezi că este pentru tine astept sa mă suni,

Mult succes,
AFF 1

Bogdan
Mobil: 0749.369.541

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici