Ne implicăm și susținem campania AdorCopiii.ro

Dragi prieteni si colegi antreprenori si proprietari de afaceri - imi vin acum in minte cuvintele doctorului si psihologului austriac Alfred Adler, fondator al școlii de
psihologie individuală; a doua școală vieneză de psihoterapie:

Individul neinteresat de semenii sai este cel care intampina cele mai mari dificultati in viata si provoaca cele mai mari rani celorlaltiDin randurile acestor indivizi apar toate esecurile umane.

Eu stiu un lucru cu siguranta - ca noi antreprenorii si proprietarii de afaceri am ales libertatea de a ne implica in business tocmai datorita faptului ca suntem interesati de semenii nostri si pentru ca stim ca putem si dorim sa aducem valoare pe piata in vietile clientilor nostri, in comunitatea in care ne desfasuram activitatea si nu in ultimul rand in tara noastra si in lumea in care traim.

Vrem sa ne asumam riscuri, vrem sa visam, sa construim, sa gresim, sa o luam de la capat si sa reusim iar la finalul zilei sa stim ca am contribuit la o viata mai buna pentru familiile noastre, pentru angajatii nostri, pentru comunitatea din care facem parte si nu in ultimul rand pentru noi.

Munca mea zilnica va este dedicata voua, antreprenorilor si proprietarilor de afaceri pentru ca doresc sa pun umărul la dezvoltarea afacerilor voastre, la bunastarea voastra și impreuna cu voi să construim o societate formata din cat mai multi oameni prosperi - unde cu toții să ducem o viața mai bună - pentru ca Da - este posibil si totul stă in mana și in puterea noastră.

Stim cu toții ca lucrurile se fac pas cu pas, cu implicare, investitii si dedicare.

Și de unde putem începe să contribuim mai bine dincolo de noi, la societatea și comunitatea în care traim decât investind in copii si oferindu-le acestora un mediu prielnic dezvoltarii sanatoase si armonioase.

Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de rai. Scria Henry Ward Beecher

Aici doresc sa o felicit pentru initiativa si sa o sustin pe Simona Czudar fondator si director executiv al Asociației neguvernamentale Ador Copiii (2004) acreditată să deruleze servicii în domeniul adopției interne - care in aceste zile, prin Asociatia Ador Copiii derulează o

campanie inspirațională în beneficiul a 12 copiii cu vârste cuprinse între 0-16 ani, proveniți din centre de plasament, din familii monoparentale sau din familii în care unul din părinți are un grad de handicap, copii aflați în situații vulnerabile și cu risc de separare de familiile lor.

(Puteti citi detalii despre aceasta campanie chiar aici, in dreapta acestei pagini sau pe adorcopiii.ro)

Pentru ca doresc sa ne implicam si sa ajutam acesti copii si in tot acest proces sa aduc valoare si in afacerile voastre am decis sa donam 50 de carti "Sisteme in Afaceri" - Asociatiei Ador Copiii carti pe care asociatia sa le foloseasca pentru atragerea de fonduri destinate ajutororii celor 12 copiii si pe care sa le ofere antreprenorilor si proprietarilor de afaceri care doresc sa ni se alature, sa  ajute, cu o donatie si sa se implice in aceasta campanie.

Absolut toți banii pe care ii donati vor intra 100% in contul Asociatiei Ador Copiii si vor fi folositi de catre asociatie pentru ajutorarea celor 12 copii.AdorCopiii 1 

Daca doriti sa va implicati si sa ajutati - propunerea noastra este sa considerati o donatie de minim 75 lei pentru care veti primi cartea "Sisteme in Afaceri" cu semnatura mea prin care va voi multumi personal.

In cazul in care doriti puteti dona si sume de 100 lei, 150 lei sau chiar mai mult - absolut toti banii vor fi primiti 100% de catre asociatie. (de altfel banii ii veti putea depune direct in conturile asociatiei)

Acum, daca doresti sa ni te alaturi si sa facem impreuna viata mai buna celor 12 copii te invit sa apesi pe butonul de mai jos, sa completezi datele dale in formularul special, sa specifici suma pe care doresti sa o donezi si sa ne scrii adresa unde doresti ca Simona si echipa Ador Copiii sa iti trimita cartea "Sisteme in Afaceri"

AdorCopiii 2
AdorCopiii 3

Dragi prieteni,

În următoarele 12 zile, între 25 februarie - 7 martie 2016, vom derula o campanie inspirațională în beneficiul a 12 copiii cu vârste cuprinse între 0-16 ani, proveniți din centre de plasament, din familii monoparentale sau din familii în care unul din părinți are un grad de handicap, copii aflați în situații vulnerabile și cu risc de separare de familiile lor.

Astfel, timp de 12 zile veți cunoaște poveștile a 12 copii prin ochii mentorilor lor, mentori cu care puteți ține legătura ca să știți ce mai face ‘copilul vostru’ și care se îngrijesc ca visele copiilor să devină realitate!

Scopul acestui proiect este de a recruta 50 de membrii în asociația Ador Copiii, care cu o contribuție de 30 lei/lună vor îmbunătăți timp de un an viața a 12 copii care provin din centru de plasament sau familii cu o situație materială precară.

Cum poți deveni membru Ador Copiii?          
1. Completând formularul de înscriere AICI  și achitând contribuția de membru de 30 lei/lună timp de un an. Beneficiile membrilor persoane fizice Ador Copiii pot fi consultate AICI.    

2. Ca persoană juridică poți deveni membru PLATINUM, GOLD sau SILVER, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit (persoane juridice), sumă deductibilă prin legea sponsorizării (în limita a 0,5 la mie din cifra de afaceri). Beneficiile membrilor Ador Copiii pot fi consultate AICI.
Ei sunt membrii Ador Copiii, alătură-te lor!   

3. Donând 30 lei (contribuția de membru Ador Copiii/lună) la Timotion AICI sau alergând pe 23 aprilie la evenimentul Timotion, Timișoara se mișcă, pentru proiectul Ador Copiii. Dacă alegi această opțiune, te rugăm scrie-ne pe office@adorcopiii.ro ca să avem datele tale de contact și să putem ține legătura cu tine! 

Ce ai de făcut ca să devii membru Ador Copiii?

1. Să completezi formularul de înscriere AICI   
2. Să depui contribuția de membru în contul nostru

3. Să vii să ne cunoști personal și să faci parte din echipa de mentori ai acestor copii     

Contribuția de membru poate fi virată în contul Ador Copiii folosind serviciul PayPal (office@adorcopiii.ro) sau folosind datele noastre bancare:     
ASOCIAȚIA ADOR COPIII
Cod de identificare fiscal: 16521676       
cont RO98 INGB 0000999902899544    
ING Bank.     

Vrei să ne contactezi și să ne spui ceva legat de campanie? Poți să o faci pe email: office@adorcopiii.ro sau telefoane: 0746 281 151 - Simona și 0743 551 493 - Laura. Imaginea campaniei este asigurată impecabil de echipa Photography by Ramona Ilie, căreia încă odată îi mulțumim. Campania poate fi urmărită pe site AICI și pe pagina de facebook AICI

Separarea de părinți reprezintă una dintre cele mai mari traume cu care se poate confrunta un copil iar în România sunt în medie 1.400 de copii separați anual de părinții lor. Până în prezent, 45 de copii din centre de plasament și familii cu situații vulnerabile, au fost sprijiniți de către Asociația Ador Copiii. 

Vă mulțumim tuturor celor care faceți posibil ca visele lor să devină realitate și vă invităm să faceți parte din comunitatea Ador Copiii! 
Echipa Ador Copiii 

- Sursa: http://www.adorcopiii.ro/

 

Va multumesc si va urez mult succes in afaceri si in viata,

Bogdan Ilie

AdorCopiii 4

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici