#1 – Scoala de Marketing in Masina – 3 Intrebari Geniale de Management in Business

După cum probabil știi, obișnuiesc să îmi folosesc mașina pe post de universitate pe roți și tocmai am dat de un CD cu Bob Proctor pe care nu l-am mai ascultat de ceva vreme...

Bob Proctor discută despre o întâmplare reală în care un proprietar de afaceri și-a lasat afacerea lui soției, iar angajații și managerii considerau că o vor vinde pentru ca ea nu are habar de business.

După o săptamână, doamna a venit în birou și a luat fiecare manager departamental la o discuție foarte simplă.

Ea a pus doar trei întrebări și anume:

  1. Ce faci?
  2. Ce funcționează?
  3. Ce nu funcționează?

A ascultat răspunsurile pentru fiecare dintre aceste întrebări, după care i-a dat permisiune managerului de departament să schimbe, să îmbunătățească sau să elimine ceea ce nu funcționa.

Drept dovadă, compania respectivă a fost lasată soției la cifra anuală de 10 milioane de dolari, iar anul următor, după ce ea a preluat-o, folosind această strategie periodic, a dus compania respectivă de la 10 milioane de dolari la aproximativ 20 de milioane de dolari.

Ea a dublat cifra de afaceri folosind această strategie și făcând leverage pe cunoștințele angajaților care aveau experiență în afacerea respectivă.

După cum vezi, lucrurile sunt mai simple decât par, iar dacă gândești strategic în afaceri, poți să-ți crești business-ul de la o zi la alta sau, cum s-a întâmplat în acest caz, de la un an la altul.

Ia-ți timpul necesar să îți pui aceste întrebări, să îți dai răspunsul la ele și apoi să aplici ceea ce o să-ți vină în minte într-o strategie.

Te salut! Mult succes în afaceri!

 

X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici