Dorești să îti Construiești un Magazin Online și cauți o firmă cu experiență cu care să îți dezvolți afacerea folosind un Magazin Virtual?

Citește în eBook și află cele 21 de lucruri necesare, pe care eu le-am identificat în cei peste 10 ani de experiență, "secrete" care orice proprietar de afaceri ar vrea să le știe înainte să își facă un magazin online pentru a nu pierde timp prețios și bani și pentru a evita mult stres și frustrări!?

începând cu minutul 3:07 îți dezvălui care este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an!!!
 
Înainte de a descărca gratuit eBook-ul, ajută-mă te rog cu un SHARE la această pagină apăsând pe butonul de mai jos. Îți Multumesc frumos! 🙂

21 de Lucruri Necesare pe care orice proprietar de afaceri ar vrea să le știe înainte să își facă un Magazin Online pentru a nu pierde bani!

  • Aceasta carte electronica este dedicata proprietarilor de afaceri din retail (retailing) care au de gând să intre cu afacerile pe internet prin magazine virtuale (magazine online).
  • În afaceri, CIFRELE sunt singurele care îți spun adevărul.” și in acest ebook vei putea analiza cifre concrete despre: câți potentiali clienți ai pe internet; câte vânzari online se fac în medie; ce domenii sunt pe primele locuri in e-Tail și ce cifre genereaza;
  • Totodata vei afla care sunt trendurile in Romania; ce modalitati de plata prefera romanii și 21 de "secrete" care te vor ajuta să nu pierzi timp și bani când îți construiești o afacere bazată pe un magazin online / magazin virtual!
  • Descarcă gratuit eBook-ul apăsânđ pe butonul roșu de mai jos.
Aceasta este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an!!!

Aceasta diagramă este cauza principala pentru care peste 95% din proprietarii de afaceri care își fac magazine virtuale falimentează chiar din primul an sau mai repede!!!

  • Aceasta diagrama, este "secretul" pe care marea majoritate a antreprenorilor nu il stiu si nu sunt constienti de el si aceasta este cauza falimentului majoritatii afacerilor in primul an de activitate.
  • Vei primi gratuit acest secret din partea mea, prin email, sub forma unui document descarcabil - a doua zi după ce vei descărca și vei citi eBOOK-ul - "21 de Lucruri Necesare pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un Magazin Virtual"
  • Acum apasă pe butonul roșu de mai jos și descarcă-ti eBook-ul.
Ma ajuti cu un Share te rog? Multumesc! ;-)
X

Ti-ai uitat parola?

Creaza-ti cont aici

Resetare Parola
Te rog introdu adresa de e-mail. Vei primi o noua parola prin e-mail.

mautic is open source marketing automation